Horoscop Mariana Cojocaru pentru VARA 2019! Axa Karmică vine la pachet cu iubiri pasionale din trecut şi cu trădări de la cine nu te aştepţi - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru VARA 2019! Axa Karmică vine la pachet cu iubiri pasionale din trecut şi cu trădări de la cine nu te aştepţi - previziuni complete pentru Kfetele.ro


In articol:

Horoscop Mariana Cojocaru pentru VARA 2019

Berbec- Mercur se apropie vertiginos de Axa Karmică și vă poate pune întrebări mari existențiale, la care trebuie să aflați din timp răspunsul. Astfel nu veți promova la examenul numit VIAȚĂ. Chiar dacă nu a intrat în mișcare retrogradă, vă poate afecta sănătatea și stârni afecțiunile aflate în stare latentă.

Acesta este doar un aspect vizat de Lilith în Pești, dar mai pot fi și altele și mai dureroase de atât…

Taur- Astrul Iubirii părăsește  Constelația Voastră  și vă lasă complet descoperiți. Mercur, Marte și Axa Timpului vă poate scoate la tablă, că tot e perioada examenelor și vă poate întreba de ce până la ora aceasta nu ați înțeles lecțiile de viață din astrograma personală, destinul cu care ați venit pe pământ și nu l-ați îndeplinit.

Compatibilitățile sunt foarte delicate și în viața de zi cu zi și în amor.

Gemeni- Mercur, astrul vostru, va fi băgat în corzi de Marte(malefic) și poate primi lovituri de grație de la Capul și Coada Dragonului. Aveți nevoie de consiliere ca să știți cum să vă protejați și să puneți scut la aceste aspecte astrale. Venus va intra în Zodia Voastră și vă poate pune probleme legate de noroc în dragoste.

Știți dacă ați ales corect partenerul de viață? Vă spun eu că nu.Că trebuie să știți secrete ascunse.

Citeste si: Horoscop iunie 2019. Gemenii dau lovitura pe toate planurile, Leii au de suferit

Rac- Aspecte foarte grele pentru perioada aceasta și cea care va urma. Mercur și Marte fac opoziție cu Saturn Retrograd și Pluton Retrograd. Asta nu este nimic, mai grav este că rezonează cu Axa de Destin și vă poate destabiliza complet viața. 

Nu intrați în relații fără să știți dacă este un spirit inferior sau superior. Atenție și la partenerii de viață pe care i-ați ales! Că aud des…că toți sunt suflete pereche. Fals.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop iunie 2019. Gemenii dau lovitura pe toate planurile, Leii au de suferit

Imagini BOMBĂ! Marian Vanghelie s-a ascuns cu o femeie misterioasă

Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 3-9 iunie 2019. IMPACT de Lună Nouă în Gemeni, unică pe 2019! Venus şi Mercur pregătesc NOI SURPRIZE!

Horoscop dragoste săptămâna 3-9 iunie 2019. Surprize de toate felurile in AMOR!

Leon Dănăilă, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 21 ianuarie 2022. O zodie trebuie să ia o decizie importantă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri