Victor Slav către Bianca Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”! Și-au aruncat cuvinte grele la filmări


Vorbe grele între Bianca și Victor, la filmările pentru ”Vulturii de noapte”.

 

Victor Slav a răbufnit și a făcut o declarație halucinantă la adresa Biancăi Dragușanu, chiar în emisiunea pe care acesta o prezintă la Kanal D, „Vulturii de noapte”. În platou, în fața lui, se afla fosta sa parteneră de viața.  

Citeste si: O femeie gravidă visa în fiecare noapte oameni morți. În timpul operației de cezariană, medicii au rămas stană de piatră: "Dumnezeule, trebuie să filmez asta"!

„Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”, i-a spus prezentatorul Biancăi, spre uimirea celor aflați de față. Giani Kiriță și Cătălin Cazacu nu au intervenit în discursul care a urmat, iar telespectatorii vor fi uimiți să afle cum a răspuns Bianca Drăgușanu provocării.

Momentul exploziv și „tăvălugul” replicilor le puteți urmări marți seara, de la ora 23:00, într-o ediție incendiară „Vulturii de noapte”, de la ora 23:00, la Kanal D!

 


Citește și:

Bianca Drăgușanu l-a luat la palme pe Victor Slav! La scenă a asistat și Cătălin Botezatu! Imagini exclusive

Victor Slav către Bianca Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”! Și-au aruncat cuvinte grele la filmări

MESAJ nou RUNE pe ZODII săptămâna 15-21 APRILIE 2019. Atenționări importante!

Horoscop zilnic joi, 24 septembrie 2020. Nativii zodiei Taur nu trebuie să facă schimbări pe plan profesional!

Catalin Botezatu, premiat pentru “Excelenta in moda”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, joi 24 septembrie 2020. Leii fac pace cu trecutul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri