Victor Ponta împlinește vârsta de 47 de ani. Cum arăta în urmă cu aproape 30 de ani GALERIE FOTO


Victor Ponta împlinește vârsta de 47 de ani. Cum arăta în urmă cu aproape 30 de ani GALERIE FOTO


In articol:

Victor Ponta împlinește astăzi, 20 septembrie, vârsta de 47 de ani. Victor Ponta a fost cel mai tânăr premier al țării și din Europa. Ponta nu împlinise încă 40 de ani când a ocupat fotoliul de prim-ministru la Palatul Victoria, dar și cel mai tânăr premier demisionar, la doar 43 de ani, scrie click.ro. 

Lucruri inedite despre Victor Ponta 

 • Victor Ponta s-a născut în București, pe 20 septembrie 1972, în zodia Fecioarei. Are 192 cm înălțime și 87 de kg greutate.
 • Vorbește patru limbi străine: engleză, franceză, italiană și spaniolă. Este căsătorit cu Daciana Sârbu și are doi copii: Andrei de 15 ani  (din prima căsătorie, cu Roxana) și Irina, de 11 ani.
 • Când Victor Ponta avea 9 ani, părinții săi s-au despărțit, iar el era răsfățatul mamei și al surorii mai mari, Alexandra.
  Era considerat ”bărbatul casei”. Mai târziu, va mai avea o soră, Izabela, vecină de bloc. Părinții acesteia au murit unul după celălalt, iar Izabela a fost adoptată de mama lui Victor Ponta. Izabela locuiește acum la Milano, în Italia.
 • Este pasionat de sport. A jucat baschet de când era elev, până în 2014 când și-a rupt un genunchi și a fost operat în Turcia.
 • În 1989, avea 17 ani şi era elev la Liceul Ion Neculce din Bucureşti. Pasionat de baschet, era vedeta şcolii. De aceea, a fost acceptat într-un schimb de experienţă cu elevi din Franţa.
 • Spre surprinderea tuturor, tânărul Ponta a decis să nu se întoarcă în ţară. Avea 20 de dolari în buzunar şi nu ştia limba franceză. A dormit două săptămâni pe bănci, în gară şi în parcurile din Paris. A împlinit 18 ani în capitala Franţei. A rămas opt luni departe de casă, timp în care a lucrat într-un fast-food, unde prăjea cartofi. Mama l-a convins să se întoarcă în ţară, a dat tezele, a luat Bac-ul şi a intrat la Facultatea de Drept, Universitatea Bucureşti.
 • Îi plac motoarele. A fost copilot la raliuri, până în 2010 când s-a răsturnat de câteva ori cu mașina de curse și-a speriat soția, pe Daciana Sârbu.
 • Înainte de a se căsători cu Daciana, Victor Ponta a a fost însurat cu Roxana, iubita lui din liceu.
 • A fost cel mai tânăr procuror din istorie, la 23 de ani, imediat după ce a absolvit Facultatea de Drept din București.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ana Baniciu de la Te cunosc de undeva este într-o relație. Cine este bărbatul?

WOW! Cât de frumoasă a ajuns în urma operațiilor! Recunoști vedeta?

5 beneficii ale scrubului facial. Ce trebuie sa contina un scrub facial pentru a fi eficient?  

Rețetă de lapte condensat. Îl poți face ușor în propria bucătărie

Sorin Cîmpeanu, despre valul trei al pandemiei de COVID-19: "Îmi place să cred că..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri