Victor are nevoie de ajutor! “Vestea a venit ca un fulger pentru noi, parcă nimic din ce a fost nu mai exista, iar singurul lucru ce conta în acel moment era că totul să fie un vis urât”


Adelina şi Valentin au primit una dintre cele mai triste veşti din viaţa lor de părinţi.


In articol:

Victor este un băiețel gingaș cu părul bălai care se confruntă cu o boală extrem de rară. Totul a început într-o zi când, din nefecire, vestea tristă s-a abătut asupra bebelușului, la frageda vârstă de doar 11 luni.

Părinții au rămas şocaţi în momentul în care au aflat că Victor nu va mai putea să meargă vreodată. Pe lângă această situație, copilul nici nu mai putea să respire în parametri normali.

Boala este una genetică rară, denumită SMA (amiotrofie musculară spinală).

Practic, boala atacă celulele nervoase care au rolul de a putea face mișcările voluntare.

Odată ce sunt distruși acești neuroni, Valentin nu o să mai aibă posibilitatea de a face mişca cu uşurinţă.

Victor are nevoie de ajutor 2.1 milioane de dolari  

Victor

Victor a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală

 "Noi suntem Adelina şi Valentin, părinţii unei minuni de copil, Victor, care va implora să fiţi parte din călătoria lui către o viaţă firească, independenta, plină de zâmbete, cu paşi mărunţi, pe care speram cu toţii că îi va învăţa în grabă.

În data de 11.04.2022, universul nostru s-a prăbuşit, când am am aflat vestea cruntă, aceea că este posibil ca iubitul nostru copil, Victor, care ne bucura fiecare secundă cu ochii lui mari şi surâsul delicat, să nu meargă vreodată, să nu mai poată respira singur, sau poate într-o dimineaţă să nu se mai trezească.”

au povestit părinţii lui Valentin. 

Universul celor doi părinţi au fost distrus de cruntul diagnostic pe care băieţelul l-a primit. Tot ceea ce-şi doresc Adelina şi Valentin este ca Victor, să fie din nou un copil normal. Pentru realizarea acestui lucru, oricine poate ajuta familia cu orice sumă de bani. Tratamentul este unul costisitor şi orice donație făcută o sa il ajute pe băiețelul cu părul blond, să devină un copil sănătos.

Adelina şi Valentin solicită ajutorul pentru a-si salva băiețelul 

"Vestea a venit ca un fulger pentru noi, parcă nimic din ce a fost nu mai exista, iar singurul lucru ce conta în acel moment era că totul să fie un vis urât. Dar nu a fost aşa, iar tot ce contează acum este ca Victor să fie bine. Şi probabil va fi. Cu ajutorul vostru, al oamenilor uimitori care vă alăturaţi călătoriei noastre în fiecare zi.

Veştile cumplite au continuat să curgă pentru noi şi din păcate, am aflat cu durere că tratamentul pentru aceasta afecţiune este unul dintre cele mai scumpe din lume şi costă 2.1 milioane de dolari+ terapii zilnice (fizioterapie, vojta, hidroterapie, logopedie, terapie ocupaţională)+ scaune speciale de poziţionare+ verticalizator+ premergător+ orteze+ vizite medicale în alte ţări, probabil un total de peste 2.5 milioane de dolari. Este crunt că viaţa unui copil să depindă de o sumă de bani, însă da, pentru noi şi restul părinţilor de copii cu SMA viaţa are un preţ, unul uriaş pe care speram să îl plătim cu ajutorul vostru.

Şi nu, ştirile dramatice nu aveau să se oprească aici, iar noi în acest moment avem şi un termen limită pentru strângerea acelei sume uluitoare, pentru că tratamentul se poate administra doar până la vârsta de 2 ani."  au spus părintii lui Victor.

Băieţelul are nevoie de acets tratament costisitor până la împlinirea vârstei de doi ani. Din nefericire, boala tot avansează şi fiecare zi este importantă. Indiferent de sumă, puteţi face donaţie în conturile oferite de familie.

Unde puteți dona pentru Victor

Victor

"Vă rog din tot sufletul să ne ajutaţi, orice donaţie, contact, distribuire, mesaj, sfat şi îndrumare vor conta enorm pentru noi şi Victor, dar mai ales toate acestea îl vor duce cu un pas mai aproape de o copilărie şi mai ales o viaţă normală.

#togetherforvictor 

Titular: ADELINA DINESCU

IBAN: RO80RZBR0000060021411897

Valută: Lei

Nume bancă: Raiffeisen Bank

Cod Swift bancă: RZBRROBU

 

Titular: ADELINA DINESCU

IBAN: RO46RZBR0000060023376759

Valută: EUR

Nume bancă: Raiffeisen Bank

Cod Swift bancă: RZBRROBU

 

Titular: IOAN DINESCU

IBAN: RO82RZBR0000060017856132

Valută: Lei

Nume bancă: Raiffeisen Bank

Cod Swift bancă: RZBRROBU

Revolut: 0746169534- Dinescu Adelina

0752364020-Dinescu Valentin

https://www.paypal.me/togetherforvictor

https://gofund.me/f63bd47b

ASOCIAȚIA ÎMPREUNĂ PENTRU VICTOR ANDREI DINESCU

RO76INGB0000999912437756"

 

 

Abonează-te pe

Citește și:

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Anunțul făcut de Irina Fodor, după ce a dispărut din mediul online: „O furtună emoțională ce a trebuit gestionată”

Cum să te pregătești pentru solar. 5 sfaturi dacă alegi bronzarea artificială

Albertina Ionescu a fost cerută de soție de Constantin Opriș: „Scriem un nou capitol din viața noastră”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri