Vicepremierul Dan Barna, măsuri pentru creşterea numărului de persoane vaccinate


Dan Barna vine cu măsuri noi pentru a crește numărul persoanelor vaccinate.


In articol:

Vicepremierul Dan Barna vine cu măsuri noi pentru a crește numărul persoanelor vaccinate, iar una dintre cele ar fi ca cei care s-au imunizat să poate merge la mall în weekend, iar restul în timpul săptămânii.

Vicepremierul Dan Barna, măsuri pentru a crește numărul celor vaccinați

Dan Barna vorbește despre facilități pentru persoanele care se vaccinează, astfel vicepremierul încearcă măsuri noi pentru creșterea numărului celor imunizați.

"Am discutat în şedinţa coaliţiei de săptămâna aceasta acest subiect, au fost prezentate mai multe variante asupra cărora premierul şi-a şi exprimat, pentru o parte din ele, susţinerea.

Citeste si: Carmen Harra, predicții șocante pentru anul 2021: „Nenorocirea e că vin alte lucruri...”

dan barna
Dan Barna vorbește despre măsuri pentru creșterea persoanelor vaccinate[Sursa foto: Facebook Dan Barna]

E clar că trebuie să venim cu măsuri, pe modelul celorlalte state europene, de a continua să încurajăm şi să susţinem campania de vaccinare pentru că, într-adevăr, probabil valul 4 va avea un efect de stimul din nou pentru acea parte din populaţie care, deşi nu e împotriva vaccinării, nu s-a dus până acum să se vaccineze, dar în egală măsură sunt două tipuri de măsuri, măsurile de încurajare şi de stimulare, dar şi acele măsuri care am văzut că sunt luate de alte ţări prin care pentru cadre medicale, pentru accesul la anumite servicii neesenţiale, spre exemplu, existenţa vaccinării să

fie o condiţionalitate.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeție despre coronavirus: „A început lupta”

De exemplu, mersul la mall în weekend, care nu este un serviciu esenţial, să fie condiţionat de existenţa vaccinării, persoanele vaccinate să poată să meargă la mall în weekend, ceilalţi în timpul săptămânii”, a declarat Dan Barna.

Dan Barna spune că dacă nu se va crește numărul persoanelor vaccinate, se poate vorbi chiar de valul numărul 4 al pandemiei.

"Legea cu zi liberă pentru vaccinare există, a fost adoptată de Parlament, sper să fie folosită de cât mai mulţi cetăţeni. Dacă vrem să nu ne mai întoarcem la perioada de restricţii care ne-a chinuit atât de mult, e necesar să ne vaccinăm. Dacă nu reuşim să creştem acest procent de vaccinare la nivel naţional, vom avea cu toţii probleme legate de tot ceea ce a înseamnat perioada aceea dificilă la care nu mai vrem să ne întoarcem.

Şi gândim toate tipurile de măsuri posibile prin care să îi încurajăm pe oameni, în mediul rural mai ales, pentru că acolo avem o rată foarte mică, să meargă să se vaccineze”, a mai spus Dan Barna.


Abonează-te pe

Citește și:

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat lista statelor considerate cu risc epidemiologic crescut

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Florin Cîțu a vorbit despre ce vom avea voie să facem și ce nu de la 1 august: „Nu sunt foarte multe”

Valul cu numărul patru se apropie! Care vor fi primele zone afectate

Carantină prelungită pentru locuitorii din Sydney din cauza variantei Delta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

// RAUL TIȘA // Cine este soțul Alinei Ceușan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri