Vibratia numarului apartamentului in care locuiesti! Ce influenta URIASA are asupra destinului nostru!


Codul apartamentului, adică vibraţia acestuia, exercită asupra noastră o influenţă directă şi foarte puternică, întrepătrunde şi modelează permanent spaţiul unde noi vom locui cu anumiţi curenţi energetici, generatori de cauze şi contexte care duc inevitabil către anumite efecte.

Apartamentul 1 (10, 28, 19 etc...)– generează o energetică egală dar în scară “cu centrul Universului”. Locuitorii acestui apartament mereu vor fi “terorizaţi de ceilalţi” vecini, cu tot felul de sfaturi legate de tot felul de probleme ale vieţii. La uşa lor foarte des vor bate vecinii pentru a cere sare, zahăr şi alte de ale casei deoarece locuitorii celorlalte apartamente dintr-o cauza inexplicabilă vot fi convinşi că dacă cineva poate să spună ceva deştept şi util, să facă ceva, atunci aceştia pot fi doar cei din apartamentul 1.

Apartamentul 2 (11, 20, 29 etc..)– creează impresia că locatarii lui sunt nişte oameni de companie, foarte plăcuţi şi sociabili. La uşa lor poate să bată cineva pentru a le propune un bilet în plus la teatru. Ei vor fi invitaţi că musafiri şi alţii se vor cere în vizită la ei. Aceştia pot fi rugaţi chiar să fie baby-sitter pentru o perioada de timp pentru copiii vecinilor. Este un apartament foarte bun pentru oamenii comunicativi, oricând pregătiţi pentru a transformă propria casă într-un loc de întâlnire într-o încrucişare de interese.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Abonează-te pe

Citește și:

De ce trebuie sa iti cumperi pantofi cu un numar mai mare! Trucul pe care nu il stia nimeni!

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Stiai asta? Maioneza si untul au acelasi numar de calorii!

Reactia fabuloasa a unei femei dupa ce a fost acuzata ca a trucat fotografiile cu inainte si dupa ce a slabit un numar impresionant de kilograme!

Rihanna, mai sexy ca niciodata! A pozat topless pentru noul numar al revstei Vogue Brazil

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Jador din echipa Faimoșilor a fugit plângând de la Survivor România!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri