„Viața trebuie trăită în clipe.” Lidia Fecioru, șase metode cu care poți cuceri orice persoană și care nu vor da greș


Lidia Fecioru este bioenergoterapetut, iar de curând a explica șase metode, care cu siguranță nu vor da greș, pe care oamenii le pot folosi, dacă își doresc să cucerească orice persoană. Aceasta a explicat în detaliu, în cadrul unei emisiuni televizate.


In articol:

Ce spune Lidia Fecioru  despre modul în care se lasă cucerită

Lidia Fecioru a spus despre ea că este o persoană care se lasă cucerită dacă vrea să fie cucerită, iar dacă i se atrage atenția ar putea face o greșeală în mod deliberat și va alege să greșească. Ea este de părere că femeile au un buton pe care îl accesează atunci când au anumite interese.

„Mă las cucerită dacă vreau să fiu cucerită. Dacă nu, nu. Dacă mi se atrage atenție, aș putea face o greșeală deliberat. Aleg să greșesc. E una dintre tehnicile psihologice. Vrei să atragi atenția cuiva și atunci, în preajma acelei persoane, greșești deliberat. Noi, toate femeile, avem faza aia de proastă, indiferent cât de deștepte suntem.

Avem un buton pe care îl accesăm când avem interese”, a spus Lidia Fecioru în cadrul unei emisiuni TV.

Bioenergoterapeutul a mai spus că în viața este bine să faci pe naiva și pe neajutorata, iar atunci te împiedici și verși cafeaua. Ea este de părere că acestea sunt niște trucuri pe care femeile în general le au femeile.

 

„E bine să faci pe proasta, pe naiva, pe neajutorata.

Și atunci, te împiedici, verși ceaiul, verși cafeaua. Sunt niște trucuri pe care noi, femeile, îl avem. Este important să știm când apăsăm acel buton. E ca un întrerupător și ne întrerupem inteligența Atunci când vrei să agăți ușor: un compliment din partea unei terțe persoane. E un mod de a începe un dialog. De undeva trebuie să înceapă ”, a mai declarant Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, despre cum poți cuceri pe oricine

Lidia Fecioru, despre cum poți cuceri pe oricine

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Lidia Fecioru, remediul uluitor pentru întărirea imunității: „Cu 30 de minute înainte de micul dejun...”

Metode de a cuceri ușor orice persoană, cu Lidia Fecioru

Lidia Fecioru este de părere că în momentul în care alegi să îi sari în ajutor unei persoane, acesta este un mod de a cuceri, iar să îi ceri o favoare unei persoane este o bună strategie pentru a vedea dacă are compasiune, iar dacă vezi că nu are compasiune, este cazul să îl lași în pace și să mergi înainte.

 

„Sunt tehnici ale Serviciilor Secrete. Noi am avut cele mai tari femei în Serviciile Secrete. Să nu uităm de compasiune: cu ce aș putea să te ajut? Ai nevoie de ceva? Practic, a sări în ajutor e un mod de a cuceri. E un plan bine pus la punct. Să îi ceri o favoare unei persoane ca să vezi dacă are compasiune, dacă intră în jocul tău. Cere-i o favoare, indiferent de favoare. Dacă vezi că nu are compasiune, nu are chestia asta, e cazul să îl lași în pace, să se ducă înainte. Orice sac își are peticul. Se spune că în lumea asta, orice pai are umbra lui. Și atunci își vor găsi perechile. De aia lume se învârte. Se spune că dacă cineva te cunoaște dintr-o singură latură, nu te răsuci”, a mai spus Lidia Fecioru.

 

Lidia Fecioru  este de părere că în viață oamenii trebuie să își ofere multă iubire și laudă de sine și să fii un foarte bun ascultător pentru a vedea până unde poate merge lauda de sine. De obicei, oamenii fac acest lucru, pentru a vedea până unde poate merge forma de egoism.

Pentru femei, există o vârstă la care nu mai poți fi cucerită, iar după 35 de ani totul începe să se simtă, deoarece până la 35 de ani toate femeile își doresc să se mărite și să fie mirese și sunt capabile să facă foarte multe compromisuri.

 

„Ca femeie, există o vârstă de la care nu prea mai ești de cucerit. Depinde de fiecare în parte, de ceea ce își dorește. După 35 de ani, începe să se simtă totuși. Suntem disperate până în 35 de ani să ne mărităm, să fim mame, să fim mirese, și facem tot felul de compromisuri. După 35, parcă se așează lucrurile. Și totuși, este mai greu pentru ele să fie cucerite pentru că devin mult mai pretențioase. Și la femei, și la bărbați este valabil”, a mai spus Lidia Fecioru.

Ea mai crede că viața trebuie trăită în clipe, ci nu pentru eternitate, deoarece întreaga viață este făcută din clipe multe și frumoase. În viață, fiecare om care suferă sau care a trecut prin relații eșuate s-a întors cu un bagaj în viața lui.

Lidia Fecioru, despre cum poți cuceri pe oricine

Lidia Fecioru, despre cum poți cuceri pe oricine

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Lidia Fecioru, despre cadourile care aduc noroc și bunăstare: „Pot fi dăruite în casa nouă...”

,,Viața trebuie trăită în clipe. Nu e pentru eternitate. Viața e făcută din clipe multe și frumoase. În general, cel care a fost într-o relație, într-o căsătorie și acolo a dat rateu, în momentul în care a văzut că a scăpat de așa ceva, vrea libertate totală, nu îi mai interesează așa ceva. Să nu uităm, oamenii, după orice relație eșuată, vin cu niște lecții, cu niște bagaje în viața lor, fiecare cu tabieturile lui, cu obiceiurile lui, și sunt mai greu de combinat, de cuceri”, mai consider Lidia Fecioru.

Citeste si: Lidia Fecioru a aflat în noaptea nunții că soțul său va avea un copil cu o altă femeie! „A venit o femeie însărcinată și..."


Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Fecioru, leacul de un minut pentru oxigenarea celulelor: „În prima zi se beau trei picături...”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Ceaiul de slăbit al Lidiei Fecioru, cu efecte rapide: „Ai nevoie de un litru de apă și cinci frunze de…”

3 ținute de vară pentru birou. Îndrăznește și pentru ținute colorate și extravagante

Cristian Comănici și Ștefania de la Casa iubirii, cel mai nou cuplu din showbiz?: „Nu aș vrea să îmi rănească inimioara”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri