Viața inainte si dupa videochat - Idei de investiții cu banii din videochat pentru un viitor sigur la finalul carierei


Viața inainte si dupa videochat - Idei de investiții cu banii din videochat pentru un viitor sigur la finalul carierei

Banii, independența și cariera constituie top trei piloni de interes pentru modelele de videochat de la Best Studios.

Totusi, se face că unele desfășoară business-uri în paralel cu jobul de model, în care își implică familiile și se bucură de un venit sigur și stabil la finalul carierei. Este practica pe care tinerele care colaborează cu studioul Best din București au deprins-o in urma training-urilor avansate pe care le primesc ele sunt educate să își gestioneze câștigurile de mii de euro inspirat și strategic.

Cheltuiți sau investiți? Ce fac Best Models cu banii din videochat?

În ciuda aparențelor, acelea că banii câștigați din videochat sunt mai degrabă cheltuiți decât investiți, tinerele care colaborează cu studioul de videochat Best Studios sunt consiliate în vederea investirii banilor în afaceri și bunuri care nu se depreciază. Ideile de business sunt și ele numeroase, iar modelele cu experiență s-au deschis pentru a vorbi despre trecerea de la camera web la interacțiunea cât se poate de realistă cu responsabilitățile unei femei de afaceri.

Investește în tine!

Cea mai importantă investiție este cea în tine însăți. O știu modelele de videochat de la Best Studios, care nu se uită la bani atunci când vine vorba de propria persoană, fie că este vorba despre:

Dezvoltare personală: studii, cursuri de specializare, programe de dezvoltare, etc.;

Înfrumusețare & întreținere: tratamente de înfrumusețare sau remodelare corporală, abonamente la cele mai bune săli de fitness etc.

Costurile acestora pot depăși o mie de dolari și pot ajunge la valori mai mari în funcție de saloanele frecventate de modele. Din fericire, la Best Studios li se pun la dispoziție serviciile de înfrumusețare și îngrijire, aspect care le avantajează din perspectiva cheltuielilor.

Accesorii și haine de lux

Condiția financiară a tinerelor care își încep cariera în videochat este una precară în multe dintre cazuri, aspect care le îndeamnă ca din primele încasări să își satisfacă această nevoie.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că shopping-ul este un hobby pentru multe femei, mai ales pentru cele care își formează la Best Studios noi standarde în ceea ce privește nivelul de trai. Consiliate de trainerii Best, acestea aleg să-și cumpere haine și bijuterii de la branduri recunoscute internațional, întrucât valoarea acestora nu se depreciază, față de mass market.

Autoturisme de la reprezentanță

După haine, mașinile sunt a doua mare iubire a femeilor puternice. Ca model de videochat la Best Studios, principalul tău avantaj este acela că vei câștiga suficient de bine încât să îți cumperi mașina de la reprezentanță, nu dintr-un târg cu mașini second-hand. Este o investiție semnficativă, însă o mașină nouă este și o garanție a faptului că aceasta nu va necesita cheltuieli de reparații pentru următorii cel puțin cinci ani. Mărcile auto preferate de modelele Best sunt Mercedes-Benz, Land Rover, BMW, Lexus sau Audi.

Călătorii în destinații exotice de top

Deși trecătoare, călătoriile constituie unele dintre dintre cele mai inspirate investiții pentru un model de videochat. De ce? Pentru că în destinații de lux precum Insulele Maldive, Bora Bora, Thailanda sau Republica Seychelles descoperă lucruri noi care le inspiră și le schimbă deseori persectiva asupra propriei vieți. Sunt călătorii ca niște lecții de viață predate printre peisaje și facilități de lux, care le ajută să se dezvolte pe plan personal și le încarcă bateriile pentru noi succese în videochat sau în propriile afaceri pe care le derulează.

Investiția în familie

Cea mai importantă investiție, pe lângă cea în tine insăți, este investiție în familie. Dacă îți ajuți mamă, fratele sau sora să trăiască mai bine, nu va trebui să îți mai faci griji pentru ei. Este de admirat să reușești să îți ajuți fratele să studieze în state, iar după o perioadă să fie capabil să își facă proprii lui bani. Acest lucru te va umple de fericire însutit.

Investiții în afaceri de nișă sau în imobiliare

Dacă mai sus am discutat despre investiții în propria persoană, care le ajută pe modele să se dezvolte personal și le dau puterea de a-și depăși limitele zi după zi, adevăratele investiții care produc profit pe termen lung și le asigură acestora un trai mai mult decât decent la finalul carierei sunt cele în afaceri de nișă și imobiliare.

Cea mai ușoară formă de a-și investi banii este achiziționarea de proprietăți în zone ofertante, precum Calea Victoriei, Drumul Taberei sau Băneasa, pe care ulterior le oferă spre închiriere la prețuri de până la 800 euro/ lună. O strategie aleasă de modele este achiziționarea lor prin credit bancar, întrucât apartamentul se poate plăti de la sine prin intermediul chiriei.

La polul opus se află modelele care aleg să investească în propriul business. De cele mai multe ori, acestea se axează pe afaceri nișate, unde concurența nu este la fel de mare, iar profitul se poate obține într-un timp mai scurt. Unele își conduc afacerea fără să renunțe la jobul de model de videochat, lăsând-o în grija familiei. Un astfel de business gestionat și promovat corect le asigură o viață liniștită la finalul carierei.

Există viață (lipsită de griji) și după videochat, sau cel puțin asta ne dovedesc modelele de la Best Studios care, consiliate de traineri, învață să își investească încasările de mii de dolari în afaceri de succes și în bunuri care nu se depreciază. Destinația acestor venituri sunt multiple, însă peste jumătate sunt investite în afaceri mici și medii, în funcție de nișă.  


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este TIBI CLENCI, noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Semne ca esti intr-o relatie cu un narcisist

Vremea de duminica, 19 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

DESCOPERĂ: Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Semnele care îți spun că iubitul tău este psihopat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri