Vezi cand devin visele realitate si ce semnificatii au!


Uneori se intampla sa-ti aduci aminte ce visezi, alteori nu poti reproduce visul, dar esti constienta ca ai visat. Numerologul Mihai Voropchievici iti spune totul despre imaginile care-ti apar in minte pe durata noptii.

Visele premonitorii sunt destul de rare, iar cele pana la miezul noptii nu au semnificatii. „Pentru a-ti da seama ce inseamna visele pe care le ai, trebuie sa tii cont mai intai de ziua in care ai visat, fiindca exista un cod secret al viselor. Sunt zile cu incarcatura benefica si altele cu mai putin benefica. Spre exemplu, pentru luna aprilie visele se implinesc daca ai visat pe data de 5 si pe 27 aprilie. Visele rele devin realitate daca visezi pe 10, 20, 29 sau 30 aprilie, in timp ce restul zilelor nu au conotatie”, afirma Mihai Voropchievici.

Visele dupa doua noaptea au cele mai mari incarcaturi si semnificatii. „Daca visezi persoane decedate apropiate inseamna forme de protectie.In cazul in care te visezi mort semnifica faptul ca ti-a murit moartea. Doar atunci cand femeile maritate se viseaza mirese se afla in pericolul de a muri, dar pentru o fata necasatorita semnifica faptul ca persoana respectiva se va casatori in curand”, adauga specialistul.  

Semnificatii:

Calul=ingerul tau pazitor
Cainele/dulaul= prieten bun, protectie
Copac alb=trainicie, puritate
Padure=relatii cu oamenii, socializare
Pantofi dezlipiti=deces
Dinti cazuti, care dor=pericole, accidente
Soareci=sarcina
Sobolani=pierderea sarcinii
Apa limpede=stare de sanatate foarte buna
Apa calda, aburi=griji
Bijuterii=dorinte neimplinite, care te pot implica in cheltuieli mari

##VIDEO3400##


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Oana Roman- vorbe DURE la adresa Irinei Rimes. „Efectiv nu o duce capul...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri