Veşti excelente! Aceste persoane vor primi sume mari de bani anul viitor! Vezi dacă te încadrezi


Anumiţi români vor putea primi câte 1.450 de lei şi în următorii ani, potrivit unui act normativ publicat joi în Monitorul Oficial. De asemenea, acelaşi proiect prevede însă plafonarea a două legi care prevedeau sume mari pentru banii de vacanţă, începând din anul următor, dar pe care bugetul de stat nu şi le permite.

 

În limita banilor disponibili pentru aşa ceva, unii bugetari au primit, în ultimul an de zile, vouchere de vacanţă de câte 1.450 de lei. În legea salarizării unitare a bugetarilor şi în noua reglementare a biletelor de valoare sunt prevăzute însă pentru voucherele de vacanţă sume de bani ceva mai mari de atât, sume pe care statul nu şi le poate permite în 2019, nici chiar în 2020.

 

Prin urmare, Guvernul a decis ca în perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2020, bugetarilor să li se acorde vouchere de vacanţă de câte 1.450 de lei, exact ca şi până acum.

 

„Instituţiile şi autorităţile publice (…) indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, inclusiv activităţile finanţate integral din venituri proprii, înfiinţate pe lângă instituţiile publice, acordă, anual, în perioada 1 ianuarie 2019 – 31 decembrie 2020, vouchere de vacanţă în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat”, scrie în OUG, dată de Guvern.

 

Citeşte continuarea AICI. 


Abonează-te pe

Citește și:

Specialistul Kfetele.ro Ioan Burculeţ: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 17-23 decembrie

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Exatlon România a fost câştigat de o femeie! Beatrice Olaru şi-a adjudecat mult râvnitul trofeu Exatlon şi premiul de 100 000 de Euro. Finala Exatlon a poziţionat staţia pe...

HOROSCOP. Previziunile runelor cu Mihai Voropchievici pentru Revelion. Leii intră ca nişte învingători în 2019, Fecioarele primesc veşti bune

Prăjitura "Crăciuniţa" - un desert delicios pentru masa de Crăciun

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 27 ianuarie 2021! O zodie are o oportunitate profesională fabuloasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri