Vești bune pentru români! Guvernul oferă 3.000 de euro acestor persoane. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Guvernul oferă 3.000 de euro acestor persoane

Guvernul oferă 3.000 de euro acestor persoane

Guvernul oferă bani românilor care își doresc un copil! Ce condiții trebuie să îndeplinească?

Este vestea momentului pentru români! Gabriela Firea, ministrul Familiei, a anunțat în cadrul unui interviu acordat recent faptul că românii care își doresc un copil pot obține sume mari de bani din partea statului. Despre ce program este vorba și ce condiții ar trebui să îndeplinească pentru a primi banii în conturi:

Citeste si: Ajutor de urgență în valoare de 6 milioane de lei din partea Guvernului pentru acești români! Cine poate beneficia de această sumă

Guvernul oferă 3.000 de euro acestor persoane
Guvernul oferă 3.000 de euro acestor persoane[Sursa foto: Shutterstock]

Guvernul oferă 3.000 de euro acestor persoane!

Ministrul familiei, Gabriela Firea a anunțat, pe contul său de Facebook, faptul că românii care își doresc un copil vor putea obține 15.000 de lei în cadrul unui program de susținere a natalității prin fertilizare in vitro.

„Echivalentul a aproximativ 3.000 de euro pentru femeile căsătorite sau nu, nu există această condiţionalitate de căsătorie, care doresc să îşi achite, pentru că nu au altă sursă, o astfel de procedură recomandată de specialişti.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Anul acesta vom deconta 2500 de solicitări, dar anul viitor avem deja garanţia colegilor noştri şi coordonatorilor noştri, că vom avea decontate 10.000 de proceduri. Se adresează acest proiect femeilor din întreaga ţară cu vârsta de până la 45 de ani. De trei ori pe an se pot realiza aceste proceduri.

Nu o dată. Nu punem condiţii de anumite criterii, este un proiect social”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Citeste si: Mai multe femei din România vor primi în plus la pensie 50 sau 100 de lei, de la 1 ianuarie 2022. Anunțul Ministrului Muncii

România a înregistrat cel mai mic număr de nou-născuţi în 2020

În anul 2021, mai spune ministrul Firea, țara noastră a înregistrat cel mai mic număr de nou-născuți din istoria din istoria României, conform datelor înregistrate de Institutul Naţional de Statistică (INS).

De asemenea, Gabriela Firea a explicat, pe contul său oficial de Facebook, că România se confruntă cu o scădere demografică accentuată.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

„Natalitatea nu mai este doar o problemă națională, ci devine una europeană, chiar globală.

România se confruntă cu o scădere demografică accentuată, iar anul trecut am avut cele mai puține nașteri din ultimul secol. Multe familii nu pot face copii, din motive medicale, iar alți tineri se tem să devină părinți din motive pur economice, gândindu-se dacă le vor putea asigura viitorul.

Stimularea natalității prin susținerea tinerilor și a familiilor este un obiectiv național și o prioritate a Guvernului. Măsurile propuse în ultimii 30 de ani au fost intenții bune, dar nu au dat rezultatul dorit, din păcate. Este responsabilitatea noastră să nu pierdem timpul.

Una dintre primele măsuri luate ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a fost stabilirea unei colaborări cu Academia România pentru realizarea unor strategii demografice profesioniste.

Avem nevoie de o imagine de ansamblu a problemei ca să putem veni cu soluții punctuale”, a scris aceasta.Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Este oficial! Acești tineri vor primi 2.500 de lei din partea statului! Ce condiții trebuie să îndeplinească

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Anunț pentru românii cu salariu minim pe economie! Acești bani nu vor fi luați în calcul pentru drepturile de pensie

Ștefania, gest șocant la scurtă vreme după plecarea lui Cosmin! Concurenta îl va chema pe Antoni în camera roșie! Aflați cum va reacționa Rebecca, sâmbătă, 22 iunie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies