Veste uluitoare în showbiz! Adelina Pestriţu, din nou mămică! Vezi cum şi-a anunţat prietenii! "O fetiţă"

Veste uluitoare în showbiz! Adelina Pestriţu, din nou mămică! Vezi cum şi-a anunţat prietenii!
Veste uluitoare în showbiz! Adelina Pestriţu, din nou mămică! Vezi cum şi-a anunţat prietenii! "O fetiţă"

Adelina Pestriţu, din nou mămică! Vezi cum şi-a anunţat prietenii!

Adelina Pestriţu şi soţul ei, Virgil Şteblea au fost protagoniştii celui mai aşteptat eveniment al anului. Pe 20 iulie cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, şi s-au distrat până dimineaţa alături de sute de invitaţi, la o petrecere care merită din plin titulatura de "nunta anului".

Chiar înainte de nuntă însă, Ade şi partenerul ei de viaţă au hotărât să devină din nou "părinţi".

Zis şi făcut! Îndrăgostiţi iremediabil de un pui de pomeranian, o fetiţă adorabilă, protagoniştii noştri le-au dăruit lui Nobby şi micuţei Zeny o...surioară.

Adelina Pestriţu, din nou mămică! "Mai avem o fetiţă"

Căţeluşa superbă în vârstă de trei luni a fost botezată Winnie, iar de când a apărut în familia vedetei parcă a avut loc o explozie de energie pozitivă în apartament.

Citeste si: Cătălin Botezatu, declaraţie ULUITOARE despre Adelina Pestriţu, după nuntă! Oare cum o să reacţioneze Virgil? EXCLUSIV!

" Mai avem o fetiţă", şi-a anunţat vedeta prietenii care ştiu că Adelina este o mare iubitoare de animale.

Winnie nu stă locului o clipă, iar Nobby o urmăreşte peste tot, ca o soră mai mare responsabilă.

Dar nu are rost să vă mai povestim, imaginile cu "pufoşenia" fiind grăitoare.

" Ce suflet minunat. Câinii sunt singurele fiinte capabile să ofere iubire cu adevărat necondiţionată", i-a scris o admiratoare Adelinei, pe instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Totul despre rasa Pomeranian! Deşi nu pare, micuţul este viteaz şi un foarte bun paznic

Personalitate

Este un caine inteligent, vioi, galagios, curajos iar uneori chiar imprudent, vigilent, energic, dornic sa invete. Foarte loial familiei, accepta copiii numai sa nu il sacaie prea mult. In general se intelege bine cu alti caini si alte animale din gospodarie. Cateodata sunt prea viteji fata de cainii mai mari si trebuie protejati. Este vigilent cu strainii.

Îngrijire

Este un câine foarte curat, unii asemănându-l cu o pisică. Trebuie pieptănat şi periat cam o dată la trei săptămâni.Un periaj prea des sau prea insistent poate afecta stratul inferior.

Condiţii de viaţă

Este un câine care se adaptează foarte bine vieţii într-un apartament, având un grad moderat de activitate, nu necesită multe şi lungi plimbări sau activitate intensă. Este potrivit pentru o persoană mai puţin activă.

Are nevoie de socializare şi dresaj.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Dresaj

Este un câine care se dresează uşor pentru că este inteligent şi dornic de a învăţa. Trebuie învăţat de mic să-şi limiteze lătrăturile în prezenţa musafirilor pentru a nu deranja când este tare gălăgios. Îi plac plimbările şi să se joace.

Citeste si: Ce a făcut Adelina Pestrițu imediat după ce s-a căsătorit la primărie cu Virgil. Avem informații-bombă! EXCLUSIV

Utilitate

Este un bun paznic al locuinţei şi un devotat şi afectuos companion, scrie infocaini.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Doamne Fereşte, ce mesaj a primit Adelina Pestriţu! Vedeta nu s-a mai putut abţine şi a dat un răspuns ŞOC! "Unul din cinci români nu ştie ce gust are pasta de dinţi"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Adelina Pestriţu, dietă minune pentru vară! Vedeta îţi spune tot ce poţi să mănânci şi să bei ca să ai un corp perfect la plajă!

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies