Veste bună pentru mamele din România! Voucherele în valoare de 2000 de lei se vor majora cu 50%

Veste bună pentru mamele din România! Voucherele în valoare de 2000 de lei se vor majora cu 50%

De la 1 ianuarie, românii vor beneficia de un ajutor de 3000 de lei de la stat.

România traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Astfel, pandemia de Coronavirus și războiul care se află la granița țării noastre au generat un val de scumpiri care a fost resimțit de mii de români.

De aceea, guvernul a venit în ajutorul românilor care întâmpină dificultăți financiare prin intermediul unor vouchere. Astfel, mii de români au beneficiat de ajutorul oferit de la stat prin intermediul voucherelor sociale, a celor educaționale sau a cardurilor de energie.

Valoarea cardurilor educaționale o să crească de anul viitor

Citește și: Veste bună pentru elevii din România! Cardurile au fost încărcate cu 500 de lei

Valoarea cardurilor educaționale o să crească de anul viitor

Valoarea cardurilor educaționale o să crească de anul viitor

[Sursa foto: freepik]

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Potrivit informațiilor venite de la guvern, de la data de 2 iunie, 50000 de carduri educaționale au fost încărcate cu suma de 500 de lei.

Acestea vin în ajutorul a 400000 de copii care provin din familii vulnerabile și vor putea fi folosite pentru a-și putea achiziționa haine sau rechizite.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș a anunțat că este posibil ca valoarea cardurilor educaționale să crească de anul viitor. Astfel, copiii care provin din medii defavorizate vor primi 750 de lei. De asemenea, aceste carduri se pot încărca doar o dată pe an.

Voucherele pentru mamele din România vor fi majorate

Citește și: Veste incredibilă pentru mămicile din România! Cine poate beneficia de 2.000 de lei, sub formă de voucher!

Voucherele pentru mamele din România vor fi majorate

Voucherele pentru mamele din România vor fi majorate

[Sursa foto: freepik]

Marcel Boloș a atras atenția și asupra voucherelor oferite prin programul „ Sprijin pentru nou-născuți ”. Potrivit spuselor sale, valoarea acestora s-ar putea majora de la suma de 2000 de lei la 3000 de lei.

 Astfel, mamele care urmează să nască sau au copii nou-născuți vor putea beneficia de mai mulți bani oferit de la stat în vederea achiziționării unor produse speciale destinate bebelușilor.

«Ultimul aspect, referitor la tipurile de cheltuieli care sunt eligibile cu voucherul de 2.000 lei pe care l-am oferit prin programul „Sprijin pentru nou-născuți”: pot fi achiziționate produse precum: îmbrăcăminte, lenjerie, sac de dormit, scutece, produse pentru igienă (șampon, săpun, unguent), comprese sterile, termometru, lapte praf.

Nu pot fi achiziționate alimente. Închei cu o veste bună: din analizele noastre reiese că în următorii ani putem crește valoarea sprijinului pentru mame la 3.000 de lei, așa că voi propune această măsură în Guvern.»,  a declarat ministrul Marcel Boloş.

 Citește și:

Ce se va întâmpla cu femeile care au pensia sub 1.700 de lei. Informație de ultim moment

Ce categorie de femei nu mai beneficiază de 250 de lei din partea statului. Anunț de ultim moment

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies