Veste bună pentru mamele din România! Voucherele în valoare de 2000 de lei se vor majora cu 50%

Veste bună pentru mamele din România! Voucherele în valoare de 2000 de lei se vor majora cu 50%

De la 1 ianuarie, românii vor beneficia de un ajutor de 3000 de lei de la stat.

România traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Astfel, pandemia de Coronavirus și războiul care se află la granița țării noastre au generat un val de scumpiri care a fost resimțit de mii de români.

De aceea, guvernul a venit în ajutorul românilor care întâmpină dificultăți financiare prin intermediul unor vouchere. Astfel, mii de români au beneficiat de ajutorul oferit de la stat prin intermediul voucherelor sociale, a celor educaționale sau a cardurilor de energie.

Valoarea cardurilor educaționale o să crească de anul viitor

Citește și: Veste bună pentru elevii din România! Cardurile au fost încărcate cu 500 de lei

Valoarea cardurilor educaționale o să crească de anul viitor

Valoarea cardurilor educaționale o să crească de anul viitor

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Potrivit informațiilor venite de la guvern, de la data de 2 iunie, 50000 de carduri educaționale au fost încărcate cu suma de 500 de lei.

Acestea vin în ajutorul a 400000 de copii care provin din familii vulnerabile și vor putea fi folosite pentru a-și putea achiziționa haine sau rechizite.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș a anunțat că este posibil ca valoarea cardurilor educaționale să crească de anul viitor. Astfel, copiii care provin din medii defavorizate vor primi 750 de lei. De asemenea, aceste carduri se pot încărca doar o dată pe an.

Voucherele pentru mamele din România vor fi majorate

Citește și: Veste incredibilă pentru mămicile din România! Cine poate beneficia de 2.000 de lei, sub formă de voucher!

Voucherele pentru mamele din România vor fi majorate

Voucherele pentru mamele din România vor fi majorate

[Sursa foto: freepik]

Marcel Boloș a atras atenția și asupra voucherelor oferite prin programul „ Sprijin pentru nou-născuți ”. Potrivit spuselor sale, valoarea acestora s-ar putea majora de la suma de 2000 de lei la 3000 de lei.

 Astfel, mamele care urmează să nască sau au copii nou-născuți vor putea beneficia de mai mulți bani oferit de la stat în vederea achiziționării unor produse speciale destinate bebelușilor.

«Ultimul aspect, referitor la tipurile de cheltuieli care sunt eligibile cu voucherul de 2.000 lei pe care l-am oferit prin programul „Sprijin pentru nou-născuți”: pot fi achiziționate produse precum: îmbrăcăminte, lenjerie, sac de dormit, scutece, produse pentru igienă (șampon, săpun, unguent), comprese sterile, termometru, lapte praf.

Nu pot fi achiziționate alimente. Închei cu o veste bună: din analizele noastre reiese că în următorii ani putem crește valoarea sprijinului pentru mame la 3.000 de lei, așa că voi propune această măsură în Guvern.»,  a declarat ministrul Marcel Boloş.

 Citește și:

Ce se va întâmpla cu femeile care au pensia sub 1.700 de lei. Informație de ultim moment

Ce categorie de femei nu mai beneficiază de 250 de lei din partea statului. Anunț de ultim moment

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies