Ce categorie de femei nu mai beneficiază de 250 de lei din partea statului. Anunț de ultim moment

Ce categorie de femei nu mai beneficiază de 250 de lei din partea statului. Anunț de ultim moment

Iată ce categorie de persoane nu vor mai beneficia de 250 de lei. Acesta este anunțul momentului.

Descoperă care sunt persoanele excluse de la primirea celor 250 de lei de la stat. Următoarea alocare financiară va fi distribuită în primele zece zile ale lunii iunie.

Citește și: Ce se întâmplă cu femeile cu pensii sub 1.700 de lei! Anunțul făcut de Guvern

Cine nu mai beneficiază de cei 250 de lei de la stat

În 2023, cetățenii români din categoriile vulnerabile vor beneficia de un număr de șase vouchere de la stat, în valoare de 250 de lei fiecare, destinate achiziționării de alimente și mese calde.

Pentru a beneficia de acest sprijin, persoanele din categoriile respective trebuie să îndeplinească anumite criterii de venit. Cu toate acestea, există și persoane care au fost excluse de pe lista beneficiarilor, chiar dacă îndeplineau cel puțin una dintre condițiile impuse pentru a primi suma de 1500 de lei pe parcursul anului.

Cetățenii care nu sunt rezidenți în România și lucrează în străinătate nu vor beneficia de alocarea periodică de 250 de lei, chiar și în cazul în care nu obțin venituri în țară.

De asemenea, persoanele care sunt în detenție și execută o pedeapsă cu închisoarea sunt excluse de pe lista beneficiarilor.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

În 2023, o altă grupă de cetățeni români care nu vor fi eligibili pentru sprijinul financiar din partea statului sunt cei care beneficiază de servicii sociale în regim rezidențial, fie că sunt oferite de instituții publice sau private.

De asemenea, cei care se înrolează în serviciul militar vor fi excluși de pe lista beneficiarilor și nu vor îndeplini criteriile pentru a primi ajutorul.

Ce categorie de femei nu mai beneficiază de 250 de lei din partea statului.

Ce categorie de femei nu mai beneficiază de 250 de lei din partea statului.

[Sursa foto: shutterstock]

Cine poate primi vouchere sociale în 2023

Copiii și adulții încadrați în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1700 de lei în 2023, se vor încadra pentru tichetele sociale.

Ajutorul din partea statului poate fi oferit și familiilor cu cel puțin 2 copii în întreținere, cu venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 675 de lei pentru tranșele din anul 2023.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Familiile monoparentale, cu venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 675 de lei pentru tranșele din anul 2023.

Familiile și persoanele singure care au stabilit dreptul la ajutorul social, în condițiile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare, vor primi și ele tichete sociale în 2023.

De asemenea, se vor încadra și pensionarii sistemului public de pensii, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale și beneficiarii de drepturi acordate în baza legilor cu caracter special ale căror venituri nete lunare sunt mai mici sau egale cu 1700 de lei pentru tranșele din anul 2023.

Ce categorie de femei nu mai beneficiază de 250 de lei din partea statului.

Ce categorie de femei nu mai beneficiază de 250 de lei din partea statului.

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Veste cumplită pentru femeile cu pensii sub 2000 de lei! Anunțul momentului de la Comisia EuropeanăCitește și:

Anunț important pentru femeile cu pensii până în 1700 de lei! Vestea cea mare a venit direct de la Guvern

„Cea mai mare răutate.” Nelu Popa a vorbit despre relația cu Carmen de la Sălciua. Ce a declarat artistul

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies