Veronica A Cara sfaturi de vindecare dupa divort sau despartire


A devenit cunoscuta de marele public prin prisma Biancai Dragusanu, cea careia i-a fost sfatuitoarea o lunga perioada de vreme.

Este vorba despre Veronica A Cara, cea careia i se mai spune si “psihologul vedetelor”. Astazi, in exclusivitate pentru kfetele.ro, Veronica A Cara vorbeste despre traumele care apar in urma despartirilor.

Cand trecem printr-o separare sau un divort, noi, oamenii avem tendinta de a analiza tot ceea ce s-a intamplat in trecut, in relatia proaspat incheiata. Sfatul meu pentru cele care traverseaza o astfel de perioada este de a inceta sa mai caute raspunsuri.

De cele mai multe ori problemele nu sunt la cei care stau si analizeaza cele intamplate, ci se afla la partea adversa. Ei aveau probleme cu ei, nu cu noi. Asa am ajuns sa fim victimele problemelor lor, probleme care se trag de cele mai multe ori din copilarie si peste carenu s-a trecut. Asadar, incetati sa analizati relatia proaspat incheiata pentru ca nu veti descoperi nimic acolo. Mergeti mai departe si lucrati la stima de sine, cea care are de sufetit cel mai mult in cazul unor astfel de separari.
Iar pentru asta trebuie sa te iubesti din tot sufletul. Sa faci ce-ti place si sa te bucuri de viata pana ajungi sa-ti placa din nou de tine. Analizeaza-te neincetat, iar cand te abati de la drumul tau intoarce-te la el. Sufletul iti va dicta care este calea. Apoi, de doua ori pe zi, trebuie sa-ti spui cat de mult te iubesti, constient si din tot sufletul, pana ajungi sa zici “Doamne, sunt moarta dupa mine, mor de dragul meu!
”, ne sfatuieste Veronica A Cara.


Abonează-te pe

Citește și:

PORTRET - ADINA HALAS HUGEANU: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

NOUTATE: Cine este, cu adevărat, MELLINA (Mădălina Dumitru). Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Horoscop weekend 4 - 5 decembrie 2021. Află ce zodie are succes pe toate planurile

CITEȘTE: Cum se fac unghiile BABY BOOMER. Le poți face singură, acasă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri