Vedetele si-au pregatit cina in Centrul Vechi


Chef Jakob Hausmann este recunoscut, deja, datorita pasiunii sale pentru arta culinara si preciziei de ceas elvetian cu care imbina gusturi si ingrediente, creand preparate desavarsite.

 

Acum insa, in bucataria sa e foc fara fum, datorita gratarelor speciale Lotus Grill.
Noile gratare au fost prezentate si incercate in cadrul unui veritabil Grill Party de vara, care a avut loc pe terasa Restaurantului Mica Elvetie, din Centrul Vechi al Capitalei. Tily Niculae, Ela Craciun, Alexia Ţalavutis, Andrei Leonte, Daniel Nitoiu, alaturi de jurnalisti si bloggeri, au descoperit beneficiile acestui gratar mobil, cel mai sigur si mai rapid din categoria sa.
Sub atenta indrumare a lui Jakob Hausmann si cu ajutorul Irinei Mohora, care i-a fost mana dreapta Chef-ului, invitatii si-au demonstrat indemanarea pregatind atat mititei, carne de porc, vita sau pui, cat si biban de mare sau legume la gratar.

Acum insa, in bucataria sa e foc fara fum, datorita gratarelor speciale Lotus Grill.Noile gratare au fost prezentate si incercate in cadrul unui veritabil Grill Party de vara, care a avut loc pe terasa Restaurantului Mica Elvetie, din Centrul Vechi al Capitalei. Tily Niculae, Ela Craciun, Alexia Ţalavutis, Andrei Leonte, Daniel Nitoiu, alaturi de jurnalisti si bloggeri, au descoperit beneficiile acestui gratar mobil, cel mai sigur si mai rapid din categoria sa.Sub atenta indrumare a lui Jakob Hausmann si cu ajutorul Irinei Mohora, care i-a fost mana dreapta Chef-ului, invitatii si-au demonstrat indemanarea pregatind atat mititei, carne de porc, vita sau pui, cat si biban de mare sau legume la gratar.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri