Vedetele au sustinut un eveniment caritabil. #sofisticata – colectie caritabila pentru copii nascuti prematur


S-a lansat colectiei #sofisticata sub semnatura actritei Tily Niculae si a designerului Laura Olaru.

O colectie caritabila care si-a propus sa creeze atat notorietate în randul prematuritatii, dar sa si ofere un ajutor concret nou nascutilor înainte de termen, prin Asociatia Unu si Unu-prima si singura asociatie de parinti care apara drepturile copiilor prematuri din Romania.

Vedetele, designerii, jurnalistii si bloggerii au aflat de la Tily Niculae care este legatura dintre fashion, filantropie si eroii de doar cateva sute de grame. Simona Patruleasa, Bianca Ionita, Ileana Badiu, Adina Halas, Paula Chirila, Diana Bart, Oana Cosbuc, Eli Roman, Geanina Ilies, Crina Moldovan au fost alaturi de Tily la aceasta lansare.

Multi dintre copilasii nascuti prematur au sanse minime, dar supravietuiesc, uimind pe toata lumea. Şansele de supravietuire  ale unui fat nascut la sase luni sunt de 25 la suta si ele cresc cu fiecare saptamana cu care sta în pantecele mamei. Prematurii au nevoie de îngrijiri speciale si trebuie hraniti cu mare atentie.

Fire energica, creativa, pragmatica, dar si fashionista, Tily a creat un nou concept dedicat mamelor, dar si femeilor de business moderne. A reusit sa-i transmita viziunea sa designerului Laura Olaru, care nu este doar un artist cu har, ci si mama si a empatizat usor atat cu designul modern si pratic al gentilor, dar si cu sustinerea luptatorilor de cateva sute de grame.

50 de copii se nasc prematur în fiecare zi în Romania,  18,000 de nasteri premature anuale. Colectia #sofisticata sustine un proiect caritabil unic în Romania, aducand o contributie imprtanta la  sustinierea proiectele Asociatiei Unu si Unu. Aceasta lansare nu este doar despre stil, ci despre modele sociale demne de urmat” este de parere Diana Gamulescu, Vicepresedinta Asociatiei Unu si Unu.

Colectia cuprinde trei modele de genti din piele, în 3 nuante aflate în tendintele toamna-iarna 2015, cu linii curate, forme clasice care aduc însa omagiul stilului sofisticat si a fost special creata pentru mamele si femeile chic, dar si generoase.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

De ce nu e bine să speli vinerea! Ce s-a întâmplat în familia Lidiei Fecioru pentru că nu a ținut cont

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri