Varcolacii exista? Povestea reala a barbatului caruia i-a crescut blana


Dupa o copilarie extrem de traumatizanta, in care era strigat "maimuta" si "bestia", un barbat de origine chineza a suferit prima interventie medicala care sa ii indeparteze blana crescuta pe corp.

De-a lungul timpului, Zhang a suferit foarte mult din cauza abuzurilor si a umilintelor. Multi l-au poreclit si l-au batjocurit, inca din copilarie, iar cand era strigat "maimuta", "bestia" sau "cimpanzeul" stia ca despre el e vorba si se simtea cumplit. "De fiecare data cand vedeam oameni susotind imi venea sa o iau la fuga. Stiam ca pe mine ma vorbesc", a spus tanarul cu multa tristete si furie in glas.

Povestea lui traumatizanta a impresionat atat de tare o doctorita de la un spital de chirurgie plastica, inca femeia s-a oferit sa se ocupe gratuit de problema lui Zhang.

Tanarul va suferi prima procedura, din cele sase necesare pentru indepartarea parului si a alunitelor gigantice. Desi va trece prin momente grele, cu siguranta ca va avea sansa sa se simta fericit cand interventiile se vor termina. "Omul varcolac" nu va mai fi, iar Zhang se va bucura sa fie un om normal.

sursa: dailymail.co.uk

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Kanal D a primit Premiul de excelenta pentru performanta financiara, la Gala Bursa

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri