Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărțit, după 12 ani de relație


Cei doi erau logodiți de 10 ani și nimeni nu știe ce s-a întâmplat între cei doi, cu adevărat. Delia s-a mutat din București.


In articol:

Veste neașteptată în showbiz. Deși toată lumea aștepta să îi vadă în fața altarului, Vali Bărbulescu și logodnica sa, Delia Tudose, s-au despărțit.

Cei doi erau împreună de 12 ani, iar despărțirea i-a luat pe toți prin surprindere.

De profesie DJ și fotograf, Vali Bărbulescu a fost anul trecut unor momente halucinante la emisiunea „Ferma”, acolo unde a fost concurent. Vali a flirtat intens cu Otniela, în fața camerelor și s-a arătat extrem de gelos atunci când tânăra i-a acordat mai multă atenție lui Florin Pastramă. Mai mult decât atât, i-a propus Otnielei să iasă cu el și cu Delia, motivând că aceasta este bisexuală.

Citeste si: Cardi B și Offset s-au despărțit, după 3 ani de mariaj

La ieșirea din emisiune, mulți s-au așteptat ca Delia să pună punct acestei relații, însă fotomodelul a trecut la momentul respectiv peste situația în care a fost pusă.

Citeste si: Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărțit... din nou!

Surse din anturajul lui Vali și al Deliei au confirmat ruptura dintre cei doi. Mai mult decât atât, Delia Tudose a luat o decizie drastică. Tânăra a decis să se întoarcă în Iași, orașul său natal, și să se despartă de viața din Capitală, nu numai de bărbatul care i-a fost alături timp de 12 ani.

Vali Bărbulescu, cuvinte de laudă pentru fosta sa logodnică

Vali Bărbulescu și Delia Tudose
Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despartit[Sursa foto: Facebook]

De-a lungul celor 12 ani, Vali și Delia s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, iar Dj-ul a declarat nu doar o singură dată că ea este cea care l-a schimbat ca om, așa cum nimeni nu a reușit să o facă.

„Atâția ani de relație o validează pe ea, cu toate calitățile pe care le are. Este singura persoană din lume care a reușit să mă facă să-mi fac patul! Este copleșitor. Delia m-a iertat în trecut, când am făcut o nenorocire majoră și m-am simțit cel mai prost din viața mea”, a povestit Vali Bărbulescu anul trecut la emisiunea ”Vorbește lumea”.


Citește și:

Vali Barbulescu & Ciprian Strugariu – Cross Shooting pentru Gala AVANPREMIERE 14

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Cardi B și Offset s-au despărțit, după 3 ani de mariaj

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărțit... din nou!

Cornel Ilie a divorțat! "Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Specialistul în implant și tratamente de păr Ensar Duman: "Nu încurajez implantul de păr la femei. Recomand tratamentul cu laser!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri