Valerie Hernandez din Puerto Rico, desemnata Miss International 2014! Uite cum arata!


Valerie Hernandez, o studenta si fotomodel in varsta de 21 de ani din Puerto Rico, a castigat cea de-a 54-a editie a concursului anual Miss International, organizat marti seara, la Grand Prince Hotel Takanawa din Tokyo.

 

"Cred ca titlul de Miss International nu inseamna doar o coroana, nu este doar un titlu, ci este una dintre cele mai grele responsabilitati. In calitate de Miss International, vreau sa transmit lumii un mesaj de iubire, pace si unitate", a declarat Valerie Hernandez pentru cotidianul Philippine Star, informeaza MEDIAFAX.
Castigatoarea din acest an a studiat baletul clasic la Escuela de Bellas Artes din orasul Carolina si a lucrat in trecut la Pizza Hut si Professional Gym.
Pe locul al doilea s-a clasat Zuleika Suarez din Columbia, iar podiumul a fost completat de Punika Kulsoontornrut din Thailanda. Victoria Tooby, din Marea Britanie, a ocupat locul al patrulea, iar pe pozitia a cincea s-a clasat Milla Romppanen din Finlanda.

"Cred ca titlul de Miss International nu inseamna doar o coroana, nu este doar un titlu, ci este una dintre cele mai grele responsabilitati.

In calitate de Miss International, vreau sa transmit lumii un mesaj de iubire, pace si unitate", a declarat Valerie Hernandez pentru cotidianul Philippine Star, informeaza MEDIAFAX.Castigatoarea din acest an a studiat baletul clasic la Escuela de Bellas Artes din orasul Carolina si a lucrat in trecut la Pizza Hut si Professional Gym.Pe locul al doilea s-a clasat Zuleika Suarez din Columbia, iar podiumul a fost completat de Punika Kulsoontornrut din Thailanda.
Victoria Tooby, din Marea Britanie, a ocupat locul al patrulea, iar pe pozitia a cincea s-a clasat Milla Romppanen din Finlanda.


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este IOANA FILIMON. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Victor Slav și Anda Adam, revedere după aproape 10 ani de la despărțire! Care a fost reacția celor doi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri