Valerie Hernandez din Puerto Rico, desemnata Miss International 2014! Uite cum arata!


Valerie Hernandez, o studenta si fotomodel in varsta de 21 de ani din Puerto Rico, a castigat cea de-a 54-a editie a concursului anual Miss International, organizat marti seara, la Grand Prince Hotel Takanawa din Tokyo.

 

"Cred ca titlul de Miss International nu inseamna doar o coroana, nu este doar un titlu, ci este una dintre cele mai grele responsabilitati. In calitate de Miss International, vreau sa transmit lumii un mesaj de iubire, pace si unitate", a declarat Valerie Hernandez pentru cotidianul Philippine Star, informeaza MEDIAFAX.
Castigatoarea din acest an a studiat baletul clasic la Escuela de Bellas Artes din orasul Carolina si a lucrat in trecut la Pizza Hut si Professional Gym.
Pe locul al doilea s-a clasat Zuleika Suarez din Columbia, iar podiumul a fost completat de Punika Kulsoontornrut din Thailanda. Victoria Tooby, din Marea Britanie, a ocupat locul al patrulea, iar pe pozitia a cincea s-a clasat Milla Romppanen din Finlanda.

"Cred ca titlul de Miss International nu inseamna doar o coroana, nu este doar un titlu, ci este una dintre cele mai grele responsabilitati. In calitate de Miss International, vreau sa transmit lumii un mesaj de iubire, pace si unitate", a declarat Valerie Hernandez pentru cotidianul Philippine Star, informeaza MEDIAFAX.Castigatoarea din acest an a studiat baletul clasic la Escuela de Bellas Artes din orasul Carolina si a lucrat in trecut la Pizza Hut si Professional Gym.Pe locul al doilea s-a clasat Zuleika Suarez din Columbia, iar podiumul a fost completat de Punika Kulsoontornrut din Thailanda. Victoria Tooby, din Marea Britanie, a ocupat locul al patrulea, iar pe pozitia a cincea s-a clasat Milla Romppanen din Finlanda.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Jennifer Grey și Clark Gregg divorțează, după 19 ani de căsnicie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri