Valentina Pelinel si-a serbat ziua de nastere in compania prietenilor! “Anul acesta nu am simt nevoia sa fac o petrecere”


Valentina Pelinel a implinit luni frumoasa varsta de 34 de ani. Blondina a ales sa-si petreaca ziua in compania prietenilor, dar si a familiei.

 

Valentina Pelinel nu si-a dorit sa faca o petrecere de ziua ei, ci mai degraba sa se relaxeze si sa petreaca langa persoanele dragi ei. Ceea ce s-a si intamplat.
“Anul acesta nu am simtit nevoia sa fac o petrecere. M-am relaxat si am fost vizitata de cei mai apropiati oameni din viata mea. Mi-am baut cafeaua cu mama, dimineata. Ador sa fie ziua mea! Casa se umple de flori, cadouri, toata lumea e draguta si zambitoare.
Echipa Lovegan mi-a daruit un tort rawvegan, creat special pentru mine”, ne-a spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel nu si-a dorit sa faca o petrecere de ziua ei, ci mai degraba sa se relaxeze si sa petreaca langa persoanele dragi ei. Ceea ce s-a si intamplat.

Anul acesta nu am simtit nevoia sa fac o petrecere. M-am relaxat si am fost vizitata de cei mai apropiati oameni din viata mea.

Mi-am baut cafeaua cu mama, dimineata. Ador sa fie ziua mea! Casa se umple de flori, cadouri, toata lumea e draguta si zambitoare. Echipa Lovegan mi-a daruit un tort rawvegan, creat special pentru mine ”, ne-a spus Valentina Pelinel.


Abonează-te pe

Citește și:

Victor Slav și Anda Adam, revedere după aproape 10 ani de la despărțire! Care a fost reacția celor doi

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Popescu a născut o fetiță: „Anastasia, învierea mea”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri