„V-am explicat deja!” Cum a reacționat Lia Bugnar, atunci când a fost întrebată despre Theo Rose

„V-am explicat deja!” Cum a reacționat Lia Bugnar, atunci când a fost întrebată despre Theo Rose
„V-am explicat deja!” Cum a reacționat Lia Bugnar, atunci când a fost întrebată despre Theo Rose

Theo Rose a avut o schimbare surprinzătoare în carieră, devenind actriță după ce a avut succes în industria muzicală în ultimii ani.

Pe platourile de filmare, aceasta a dezvoltat o relație cu partenerul său, Anghel Damian, dar situația devine mai complicată atunci când se ia în considerare faptul că scenariul este scris de Lia Bugnar, fosta iubită a lui Damian.

Scenarista Lia Bugnar a fost întrebată recent dacă o tratează diferit sau o „tachinează" în vreun fel pe cântăreața Theo Rose, dat fiind faptul că ea este partenera de viață a lui Anghel Damian, regizorul și scenaristul alături de care lucrează la un serial.

Citește și: Cum să cureți urmele de farduri de pe haine. 6 trucuri simple cu rezultate imediate

Cum tratează Lia Bugnar personajul lui Theo Rose

Datorită apropiatei sale nașteri, Theo Rose ar putea influența evenimentele viitoare din cadrul serialului. Cu toate acestea, până în prezent, nu s-au înregistrat probleme majore.

Lia Bugnar a decis să nu schimbe rolul jucat de Theo Rose în ciuda faptului că aceasta așteaptă un copil și nici să introducă o modificare neașteptată în scenariu.

Când a fost întrebată dacă îi place să tachineze personajul interpretat de Theo, Lia a oferit un răspuns concis și clar, fără ambiguitate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum a reacționat Lia Bugnar, atunci când a fost întrebată despre Theo Rose
Cum a reacționat Lia Bugnar, atunci când a fost întrebată despre Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Ce a spus Lia Bugnar despre personajul lui Theo Rose

Reporter: „Ați tachinat vreodată personajul lui Theo Rose? I-ați schimbat vreodată destinul?”

Lia Bugnar: „Nu înțeleg întrebarea! V-am explicat deja că lucrez cu toate personajele încercând să le fac cât mai interesante și cât mai urmăribile de către fanii serialului.”

Reporter: „Theo Rose e foarte aproape să devină mamă. Asta nu schimbă datele problemei?”

Lia Bugnar:  „Asta ar trebui s-o întrebați direct pe actriță! Din perspectiva scenaristului eu continui să scriu povestea.

În povestea noastră nu apare nicio sarcină. Deci, personajul e prezent în film. Personajul nu dispare!”, conform Impact.

Cum a reacționat Lia Bugnar, atunci când a fost întrebată despre Theo Rose
Cum a reacționat Lia Bugnar, atunci când a fost întrebată despre Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum poți ajuta un adolescent atunci când nu are motivație pentru a-și descoperi pasiunileCitește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

“Plângeam când nu mă vedea nimeni.” Gabriela Prisăcariu a trecut printr-o schimbare majoră, după ce a născut. Soția lui Dani Oțil a făcut mărturisiri despre momentele dificile după sarcină

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies