Usturoiul negru are proprietati uimitoare! Uite cum il gasesti!


Usturoiul negru a fost prima oara produs si folosit in Coreea de Sud, unde era recunoscut pentru beneficiile incredibile asupra sanatatii.

 

El este usturoi obisnuit, dar fermentat timp de o luna in conditii controlate de temperatura si umiditate. Cand este pus la fermentant acesta produce melanoidin, o substanta de culoare inchisa, care este responsabila pentru culoarea Usturoiului Negru si care are beneficii exceptionale pentru sanatate.
Usturoiul negru te ajuta sa lupti cu infectiile din corp. Te protejeaza de cancer si reduce colesterolul rau. Procesul de fermentare care dureaza o luna de zile face din usturoi un super aliment. Usturoiul negru are o concentratie mai mare la 100 de grame de S-alicisteina, un derivat de aminoacid care ajuta la reducerea colesterolului si reduce riscul aparitiei unor tipuri de cancer.
Usturoiul negru contine o cantitate dubla de antioxidanti fata de usturoiul alb, este bogat in zaharuri naturale si aminoacizi. In plus, este mai usor de digerat decat cel alb.
Procesul de fermentatie, realizat printr-un procedeu special, o macerare realizata timp de 45 de zile, interval in care capatanile se pastreaza intr-o incapere foarte bine izolata, la o temperatura constanta şi o umiditate ce nu are voie sa varieze cu mai mult de 5%, face ca usturoiul negru sa aiba o consistenta de jeleu, mai moale si usoara decat cel alb. În plus, aroma puternica a usturoiului alb este foarte redusa in usturoiul negru.
Sursa: frunza-verde.ro

El este usturoi obisnuit, dar fermentat timp de o luna in conditii controlate de temperatura si umiditate. Cand este pus la fermentant acesta produce melanoidin, o substanta de culoare inchisa, care este responsabila pentru culoarea Usturoiului Negru si care are beneficii exceptionale pentru sanatate.

Usturoiul negru te ajuta sa lupti cu infectiile din corp. Te protejeaza de cancer si reduce colesterolul rau. Procesul de fermentare care dureaza o luna de zile face din usturoi un super aliment. Usturoiul negru are o concentratie mai mare la 100 de grame de S-alicisteina, un derivat de aminoacid care ajuta la reducerea colesterolului si reduce riscul aparitiei unor tipuri de cancer.

Usturoiul negru contine o cantitate dubla de antioxidanti fata de usturoiul alb, este bogat in zaharuri naturale si aminoacizi. In plus, este mai usor de digerat decat cel alb.

Procesul de fermentatie, realizat printr-un procedeu special, o macerare realizata timp de 45 de zile, interval in care capatanile se pastreaza intr-o incapere foarte bine izolata, la o temperatura constanta şi o umiditate ce nu are voie sa varieze cu mai mult de 5%, face ca usturoiul negru sa aiba o consistenta de jeleu, mai moale si usoara decat cel alb. În plus, aroma puternica a usturoiului alb este foarte redusa in usturoiul negru.

Sursa: frunza-verde.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ghiță Balmuș, declarații șoc despre Elena Ionescu! Faimosul a spus de ce a vrut să o tundă la chelie pe cântăreață la Survivor România! ” Am greșit aducându-i injurii”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri