Usturoiul negru are proprietati uimitoare! Uite cum il gasesti!

Usturoiul negru are proprietati uimitoare! Uite cum il gasesti!
Usturoiul negru are proprietati uimitoare! Uite cum il gasesti!

Usturoiul negru a fost prima oara produs si folosit in Coreea de Sud, unde era recunoscut pentru beneficiile incredibile asupra sanatatii.

 

El este usturoi obisnuit, dar fermentat timp de o luna in conditii controlate de temperatura si umiditate. Cand este pus la fermentant acesta produce melanoidin, o substanta de culoare inchisa, care este responsabila pentru culoarea Usturoiului Negru si care are beneficii exceptionale pentru sanatate.
Usturoiul negru te ajuta sa lupti cu infectiile din corp. Te protejeaza de cancer si reduce colesterolul rau. Procesul de fermentare care dureaza o luna de zile face din usturoi un super aliment. Usturoiul negru are o concentratie mai mare la 100 de grame de S-alicisteina, un derivat de aminoacid care ajuta la reducerea colesterolului si reduce riscul aparitiei unor tipuri de cancer.
Usturoiul negru contine o cantitate dubla de antioxidanti fata de usturoiul alb, este bogat in zaharuri naturale si aminoacizi.
In plus, este mai usor de digerat decat cel alb.
Procesul de fermentatie, realizat printr-un procedeu special, o macerare realizata timp de 45 de zile, interval in care capatanile se pastreaza intr-o incapere foarte bine izolata, la o temperatura constanta şi o umiditate ce nu are voie sa varieze cu mai mult de 5%, face ca usturoiul negru sa aiba o consistenta de jeleu, mai moale si usoara decat cel alb.
În plus, aroma puternica a usturoiului alb este foarte redusa in usturoiul negru.
Sursa: frunza-verde.ro

El este usturoi obisnuit, dar fermentat timp de o luna in conditii controlate de temperatura si umiditate. Cand este pus la fermentant acesta produce melanoidin, o substanta de culoare inchisa, care este responsabila pentru culoarea Usturoiului Negru si care are beneficii exceptionale pentru sanatate.

Usturoiul negru te ajuta sa lupti cu infectiile din corp.

Te protejeaza de cancer si reduce colesterolul rau. P rocesul de fermentare care dureaza o luna de zile face din usturoi un super aliment. Usturoiul negru are o concentratie mai mare la 100 de grame de S-alicisteina, un derivat de aminoacid care ajuta la reducerea colesterolului si reduce riscul aparitiei unor tipuri de cancer.

Usturoiul negru contine o cantitate dubla de antioxidanti fata de usturoiul alb, este bogat in zaharuri naturale si aminoacizi.
In plus, este mai usor de digerat decat cel alb.

Procesul de fermentatie, realizat printr-un procedeu special, o macerare realizata timp de 45 de zile, interval in care capatanile se pastreaza intr-o incapere foarte bine izolata, la o temperatura constanta şi o umiditate ce nu are voie sa varieze cu mai mult de 5%, face ca usturoiul negru sa aiba o consistenta de jeleu, mai moale si usoara decat cel alb.
În plus, aroma puternica a usturoiului alb este foarte redusa in usturoiul negru.

Sursa: frunza-verde.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Doliu în prima zi de Crăciun, în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit!

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Doliu în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit chiar în prima zi de Crăciun

Ion Drăgan a murit în prima zi de Crăciun. Ce s-a întâmplat cu artistul în ultimele ore: "Muzica populară românească a pierdut un mare nume, un artist dedicat și un om care a trăit prin și pentru cântec"

O bunicuță a sfâșiat inimile de sărbători. Lecția importantă oferită de un grup de colindători care au ajuns la poarta ei

Mama Veronicăi intră în „Casa iubirii” să-l cunoască pe Ahmed! Aflați cum va reacționa concurenta în ediția de joi, 25 decembrie, difuzată de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Explozie pe Autostrada A1! Un camion plin cu GPL a sărit în aer după un accident cu un TIR. Imagini șocante


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies