Urări de Paște 2021. Cele mai potrivite mesaje pentru Învierea Domnului!


Iată câteva sugestii de urări de Paște deosebite pentru primăvara anului 2021.


In articol:

Primăvara aduce una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului: Paștele! Această ocazie deosebită simbolizează speranța și  ideea de reînnoire. Deși este o sărbătoare creștină, Paștele este totodată sinonimul pastelurilor, florilor viu colorate și iepurașilor de ciocolată.

Pentru majoritatea oamenilor, Paștele reprezintă începutul primăverii.

Reconectarea cu persoanele dragi prin intermediul urărilor și mesajelor de Paște este modalitatea ideală de a începe sezonul cald.

Fie că preferați mesajele religioase sau doar urările clasice de Paște, conexiunea creată este de fapt tot ceea ce contează.

Iată câteva idei de mesaje deosebite de Paște care pot aduce un zâmbet pe fețele persoanelor dragi vouă!

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște. Ce spun meteorologii?

Urări de Paște 2021

Mesaje de Paște care îi vor surprinde pe cei dragi

Anul acesta, de Paște, Iepurașul va veni la tine încărcat cu bunătăți. Sper că nu va uita să iți dea în dar și pachetul de la mine, încărcat cu multă iubire. Paște fericit!

Iepurele mustăcios, de Paște e norocos, nu-ți lasă nimic în ghete, dar are alte secrete: cozonac, ou înroșit și un Paște Împlinit!

Iepurașul drăgălaș, ți-a ieșit din nou în cale și are viteză mare. Îți urează neîncetat, să ai un Paște Luminat! Hristos a înviat!

Fie ca Învierea Domnului să-ți aducă în suflet lumină, în ochi lacrimi de bucurie, gânduri frumoase și iubire în suflet! Hristos a înviat!

Lumina Învierii să îți umple sufletul de liniște, speranță bucurie si iubire! Mi-aș fi dorit să fiu alături de tine de Paște! Deși gândul meu nu este posibil, iți voi fi alături cu tot sufletul.

Mă rog ca o minune să mi te aducă din nou aproape! Paște Fericit!

Astăzi este zi de sărbătoare, liniștea și pacea vor domni, iar minunea Învierii lui Iisus va dăinui în inimile noastre, ne va lumina viața și ne va aduce credință, speranță si bucurie în suflet. Paște Fericit!

Citeste si: Mesaje de PAŞTELE CATOLIC 2021: Topul celor mai frumoase mesaje, SMS-uri, urări, felicitări de PAŞTELE CATOLIC!

Urări de Paște 2021

Paște mielul fericit, oul e gata înroșit, de rușine s-a scumpit. Năzdrăvanul iepuroi să-ți aducă euroi, fericire, spor în toate mult noroc și sănătate!

Astăzi îngeri din cer coboară si cu lumină ne-nconjoară. Paște fericit si luminat, alături de cei dragi! Hristos a înviat!

Lumina și căldura Paștelui să vă încălzească sufletul, să vă lumineze mintea, să vă aducă iubire în suflet, credință și iertare. Fiți mai buni, bucurați-vă de frumusețea lucrurilor care vă înconjoară și dăruiți iubire!

Sărbători Fericite!

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cum să mergi corect pe tocuri înalte. Trucuri și sfaturi pentru a rezista ore în șir încălțată în pantofi

Soțul Monicăi Pop, ”umilit” de soție! Totul pleacă de la banii câștigați

DESCOPERĂ: Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

CITEȘTE: Dieta cu BANANE. Slăbește 5 kg în 7 zile

DESCOPERĂ: Cum depășești o DEZAMĂGIRE în dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Reguli de etichetă și bune maniere la masă. Ce nu trebuie să faci niciodată când te afli la restaurant

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri