Urări de nuntă. Ce mesaje de felicitare poți să le trimiți mirilor și socrilor


Descoperă cele mai frumoase urări de nuntă.


In articol:

Pentru români, nunta este al doilea eveniment important din viață, după Botez.
În continuare, vă prezentăm urări specifice acestui moment important din viața oricărui cuplu:

Urări de nuntă scurte

1.„Ceea ce îmi doresc este ca voi să aveți o căsnicie fericită și să fiți mereu aproape unul de celălalt. Mult noroc!”
2.„Vă doresc să aveți parte de cea mai puternică iubire, de încredere, pentru că fără ea nu există iubire.

Felicitări cu ocazia căsătoriei!”
3.„Amândoi trebuie să vă ascultați mereu inima, pentru că nu este altceva ce puteți face. Inima nu minte niciodată, așa că aveți încredere in ea. Felicitări!”
4.„Doar pentru că v-ați căsătorit nu înseamnă că nu vă mai puteți distra. Fie ca această căsătorie să vă aducă fericire, momente amuzante și clipe minunate împreună.”
5.„Amândoi sunteți de neînlocuit pentru celălalt și așa ar trebui să rămână lucrurile.
Mult noroc in căsnicie!”

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Citate despre iubire. Cele mai frumoase cugetări despre dragoste

Urări de nuntă creștine


1.„ Felicitări  pentru această zi frumoasă și emoționantă. Vă felicit sincer cu nunta voastră! Fie ca uniunea, care a fost acceptată de Dumnezeu, să fie puternică, durabilă și fericită. Vă doresc să nu vă pierdeți niciodată încrederea unul în celălalt și să vă prețuiți întotdeauna dragostea. Fie ca Domnul să vă ajute, iar viața să răsfoiască numai zilele bune din calendar."
2.„Dragii mei, sincere felicitări cu ocazia cununiei voastre, binecuvântată fie căsătoria voastră. Vă doresc să vă păstrați fidelitatea toată viața și să vă umpleți în fiecare zi vatra familiei cu dragoste, fericire, binecuvântare și gingășie."
3.„Căsnicia și iubirea se binecuvântează în ceruri! Dragii mei, felicitări cu prilejul cununiei voastre religioase! Vă doresc să ocrotiți și să păstrați această iubire gingașă ce vă unește. Fiți fericiți!"

Urări de nuntă haioase

1.„ Prietene, nu uita! Cele mai importante trei cuvinte într-un mariaj sunt: „Spăl eu vasele!”. Așa că îți urez spor la treabă în casa de piatră!"
2.„Ca bărbat însurat, nu contează de câte ori îți schimbi jobul, căci oricum vei sfârși prin a avea același șef: nevasta!"
3.„Atunci când vei veni la mine și îmi vei spune că n-ai mai vorbit cu nevasta de ceva vreme, voi ști că n-ai îndrăznit s-o întrerupi și că ai venit să-mi dai dreptate! Glumesc, vă doresc viață lungă împreună si casă de piatră!"
4.„Casă de piatră! Cea mai bună căsătorie este cea în care nevasta este oarbă, iar soțul surd."
5.„De acum ești căsătorit, iar dacă soția vrea la mare, iar soțul la munte, toată familia merge la mare, dar soțului i se va permite să își ia schiurile."

Urări de nuntă pentru prieteni

1.„Nu-mi vine să cred că v-ați căsătorit și abia aștept să fiu naș pentru minunații voștri copii. Apropo, sunt convins/ă că vor fi minunați, la fel ca părinții lor. Este o mare bucurie să trăiesc aceste clipe alături de prietenul meu.”
2.„Unii oameni cred că viața de familie este plictisitoare. Și în această zi vă doresc să dovediți că acest stereotip nu este adevărat. Fie ca viața voastră de familie să fie o călătorie interesantă și captivantă, plină de aventuri și iubire adevărată!”
3.„Iubirea, grija, sprijinul, bunătatea, răbdarea și înțelegerea sunt valorile care susțin o familie fericită și sănătoasă. De aceea vă doresc să aveți parte de toate aceste lucruri. Fie ca familia voastră să prospere și să devină un model."

Urări de nuntă pentru frate


1.„Ai fost până acum și vei fi în continuare un frate minunat pentru mine. Dar, acum a venit momentul să mai ai un alt rol: acela de cel mai bun soț. Sigur te vei descurca de minune. Felicitări și casă de piatră!"
2.„Sunt fericit/ă pentru că am un frate ca tine. Acum a venit momentul să o faci fericită pentru tot restul vieții pe femeia care ți-a devenit soție."
3.„Iubirea este unul dintre ingredientele unei căsnicii fericite. Așa că iubiți-vă în continuare la fel ca până acum. Casă de piatră!"
4.„Nu uitați să fiți alături unul de celălalt oricând și oricum. Numai astfel veți putea fi mereu împreună."
5.„Sunteți norocoși că v-ați găsit unul pe celălalt. Iubiți-vă și respectați-vă și veți vedea că totul va fi mai ușor. Casă de piatră!"

Urări de nuntă pentru soră

1.„A venit ziua în care sora mea se căsătorește! Nu îmi vine să cred. Parcă ieri ne jucam împreună, ne spuneam una alteia secretele, ne imaginam ziua nunții. Acum a venit momentul să te bucuri de fericitul moment și de viața frumoasă pe care o veți avea împreună. Casă de piatră!
2.„Te-ai ridicat la nivelul așteptărilor noastre întotdeauna. Ne-ai arătat ce înseamnă iubirea, iar acum primim o altă dovadă în acest sens. Meriți tot ce e mai bun. Casă de piatră!"
3.„Să accepți iubirea oferită de soțul tău și să-i oferi la fel de multă iubire! Să îl ții mereu de mână, indiferent de situație. Felicitări și casă de piatră!"

Urări de nuntă în versuri

1. „ Iubirea să vă țină unul lângă celălalt o viață,
S-aveți doar cer senin în față,
Să nu vă știe sufletul nicicând de despărțire,
S-aveți o casă de copii născuți toți din iubire
Casă de piatra!
Mereu aprinsă fie dragostea ce v-a legat,
De neînvinsă și de neîngenuncheat,
Fie așa cum este soarele în primăvară,
Senină, caldă, niciodat-amară.
Casă de piatră!”
2. „Azi porniți pe-un drum în care
E nevoie de răbdare,
De priviri calde și dulci,
Când te scoli și când te culci.
E nevoie de iertare
La greșeli și nepăsare,
E nevoie de sărut,
Când n-ai chef s-aștepți mai mult.
Căsnicie se numește
Drumul ce azi vă răpește
Drumul ce mă rog să fie,
Pentru voi doar bucurie!
Casă de piatră!”
3. „Cum sunt florile-n grădină
Așa viață vă doresc,
Parfumată și senină
Plină doar cu te iubesc!”
4. „ Drumul vieții împreună v-a legat
Cineva acolo sus v-a binecuvântat,
Vă doresc o căsnicie dulce ca zefiru-n ciocolată
S-aveți inima mereu de fericire beată!
Casă de piatră!”
5. „Tu ești umbra lui pe-acest pământ
Ați făcut în doi un dulce legământ,
Ține ți-l în suflet și trăiți cu el o veșniciei,
Nu uitați, iubirea-i cea mai mare avuție.
De o veți păstra, nu va fi suferință
Căsnicia nu vă va părea nicicând sentința
Veți fi doi și lumea toată la picioare,
Doi îndrăgostiți la care viața v-a fi veșnic sărbătoare.
Casă de piatră!"- Cristina Popa

Urări de nuntă pentru socrii mici

1.„Dragi copii, vă felicităm cu ziua nunții. Draga noastră fiică și ginerele nostru drag, fiți fericiți în căsătoria voastră, nu lăsați mândria și invidia străinilor să se amestece în relația voastră, aveți grijă unul de celălalt și respectați-vă reciproc, luptați pentru visele voastre și în caz de dificultăți adresați-vă nouă. Vă dorim sănătate și prosperitate, copii drăguți – nepoți minunați pentru noi, precum și armonie, noroc și iubire veșnică."
2.„Dragi copii, sincere felicitări cu nunta voastră, de acum avem și un fiu – ginere. Scumpii noștri, fiți fericiți și iubiți. Vă dorim să trăiți o viață lungă, plină de evenimente memorabile, plăcute și vesele. Vă dorim prosperitate, bunăstare, distracție și noroc. Amar!"
2.„Dragii noștri copii – iubită fiică și scump ginere, vă felicităm sincer cu ziua nunții. Vă dorim ca arborele vostru genealogic să aibă rădăcini puternice și ramuri dese, vă dorim să fiți un cuplu fericit care va avea cei mai minunați copii din lume – nepoții noștri minunați."
3.„Dragă fiică și scump ginere, vă felicităm cu ziua nunții voastre. Fiți sincer fericiți, iubiți-vă profund și fiți mereu plini de viață. Vă dorim prosperitate bună, confort luminos, armonie în viață și în casă, evenimente vesele și mult noroc."
4.„Astăzi fetița noastră micuță s-a căsătorit. Acesta este un eveniment foarte emoționant pentru două inimi iubitoare. Vă felicităm și vă dorim ca anii din viața voastră împreună să fie plini de fericire, dragoste, evenimente emoționante și fermecătoare, tandrețe, înțelegere reciprocă și sprijin. Fiți fericiți!"


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să-l faci să se îndrăgostească de tine. Reguli esențiale

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Cuplurile fericite nu-și expun relația pe Facebook și Instagram. „Nu se folosesc unul de celălalt pentru a demonstra lumii că sunt fericiţi"

Intrebari non-intruzive, dar importante, de pus la primele intalniri cu un potential partener

Cum poți să treci peste o despărțire

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri