Unul dintre organizatorii ultimului eveniment la care a participat Stela Popescu a rupt tacerea: "Nu a parut nimic iesit din comun"


Stela Popescu s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Actrita a participat, marti seara, la un eveniment monden, unde a avut un discurs incoerent, era agitata si chiar daca se vedea ca nu se simte bine, nimeni nu a luat atitudine.

 

 

Unul dintre organizatorii evenimentului a explicat cum a decurs totul in acea seara, scrie WOWbiz.ro

 

 "După ce am invitat-o, marţi am sunat-o să-mi confirme dacă vine şi am trimis o maşină să o aducă la eveniment. Maşina a adus-o şi a dus-o acasă. Ulterior, a ajuns în jurul orei 8 la eveniment. Am însoţit-o până la masă, am aşezat-o lângă colegele dânsei.

 

Am întrebat-o dacă doreşte ceva, dacă e totul ok. Nu a părut nimic ieşit din comun. Eu dacă nu o cunosc nu mi-am dat seama că nu ar fi în regulă. Când a început să vorbească, ne-am dat seama că ceva nu e în regulă. Am crezut, iniţial, că face o scenetă de teatru. Apoi am văzut că nu este aşa. 

 

Am ajutat-o să coboare, după ce toată lumea a aplaudat-o şi i-a spus că o iubeşte. Am întrebat-o şi apoi dacă se simte bine a spus că "Sunt bine, nu ştiu ce-a fost cu mine". Nu am îndrăznit să-i pun prea multe întrebări.

 

După ce a coborât de pe scenă s-a simţit mai bine. Ulterior, şi-a revenit, a socializat, a făcut poze şi apoi a spus că vrea să meargă acasă. Noi am trimis-o cu maşină acasă. Ne-am asigurat că a ajuns bine. Am rugat-o pe colega dânsei din teatru să se intereseze dacă este bine.

 

Eu am sunat-o a doua zi pe doamna Stela să văd dacă este bine. Nu a răspuns şi apoi am sunat-o pe colega dânsei să afle dacă este bine", a spus unul dintre organizatorii evenimentului.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri