“Uneori suna și nu puteam să îi răspund.” Puya, mărturisiri dureroase despre moartea fratelui său


Puya a discutat despre momentele dificile prin care a fost nevoit să treacă, de când fratele lui a decedat.


In articol:

Puya se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, încă din perioada de lansare a acestuia. Celebrul rapper a strâns de partea sa numeroși fani, care îi sunt alături la orice pas. Cu toate astea, deși Puya este respectat și îndrăgit de admiratorii săi, puțini cunosc faptul că, acum câțiva ani, artistul a traversat momente grele atunci când fratele lui a murit, în locuința lui din Italia.

Citește și: Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Trupa “La Familia” a însemnat perioada copilăriei mele. Aveam vreo 16 ani când am început."

“Uneori suna și nu puteam să îi răspund.” Puya, mărturisiri dureroase despre moartea fratelui său

[Sursa foto: Wowbiz]

Citește și: Cine este Bianca Gavril, soția lui Jean Gavril. „Toată lumea a zis că nu o să reușim!”

Așadar, cântărețul a simțit nevoia de a discuta despre tragicul eveniment, dezvăluind că aceea a fost clipa în care a constatat că cel mai important lucru în viață este familia.

„El era în Italia, lucra acolo și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce, mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită. Uneori suna și nu puteam să îi răspund, mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Putea avea probleme și nu avea cui să i le spună”,

a mărturisit Puya, pentru un post TV.

Potrivit gomarche.it., fratele lui Puya ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri. Pentru că Alexandru nu s-a prezentat la serviciu, colegii au alertat poliţia. Carabinierii l-au găsit decedat în casă, după trei zile. Tot presa din Italia a specificat că lângă cadavru se afla şi o seringă.

Puya, mărturisiri dureroase despre moartea fratelui său

[Sursa foto: Instagram]

Puya, mărturisiri dureroase despre decesul fratelui său

Puya împreună cu partenera lui de viață, Melinda, au participat în cadrul unei emisiuni, unde s-au confruntat cu alte echipe pentru marele premiu. Astfel, în cadrul unei probe, concurenții trebuiau să scrie pe o foaie temerile pe care le au, iar rapperului i-a zburat instant gândul la copii, deoarece și-a amintit de evenimentul tragic prin care a trecut familia lui, după decesul fratelui său.

„Frica să nu uit să ajung acasă. Să nu pățească copiii ceva, la asta mă gândesc, aici, noi am avut și un frate care a murit și tot timpul mi s-a părut foarte dur pentru mama și pentru tata să treacă prin așa ceva și am frica asta. Am avut în familie un frate care a murit și tot timpul mi s-a părut aproape imposibil să treci peste chestia asta, dar sper să nu se întâmple nimic”, a spus Puya, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Cine este Joaquin Bonilla. „Prima dată am venit în România în 1980. Tatăl meu făcea afaceri în ţara cu rulmenţi, undeva în Poiana Braşov."

Puya, mărturisiri dureroase despre moartea fratelui său

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Melinda Gărdescu, soția lui Puya. „Melinda este jumătatea vieții mele, femeia perfectă. Să fiu sincer, e greu să suporte cineva genul ăsta de viață pe care o am eu."


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Trupa “La Familia” a însemnat perioada copilăriei mele. Aveam vreo 16 ani când am început."

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cine este Bianca Gavril, soția lui Jean Gavril. „Toată lumea a zis că nu o să reușim!”

Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Eu sunt jumătate ţigancă. De mică văzând chestiile astea am rămas aşa, am şi eu premoniţii."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri