Cine este Bianca Gavril, soția lui Jean Gavril. „Toată lumea a zis că nu o să reușim!”


Jean Gavril și soția sa, Bianca, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Însă știați că aceștia au avut o relație la distanță, timp de patru ani?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact soția artistului Jean Gavril, Bianca,dar și ce studii are aceasta.

În plus, descoperiți și cum s-au cunoscut cei doi, dar și care a fost motivul pentru care au fost nevoiți, ca patru ani din relația lor, să îi trăiască la distanță.

 

Ce studii are Bianca Gavril, soția lui Jean Gavril

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Bianca Gavril a urmat studiile în cadrul Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanța , iar apoi studiile superioare, la facultatea din Manchester, Marea Britanie.

Când am terminat liceul, Bianca a plecat la facultate în Marea Britanie. La acel moment, noi eram împreună de șase luni, dar am intrat în panică pentru că, ea fiind plecată, m-am gândit că o voi pierde. Era, până la urmă, fata de care mă îndrăgostisem din prima zi de liceu, când o văzusem îmbrăcată într-o cămașă albă și o pereche de blugi.

Dar amândoi am fost foarte implicați în a construi relația noastră, astfel că au urmat patru ani de iubire mai mult la distanță, cât Bianca a fost la studii în Manchester. Nu a fost deloc ușor, dar am reușit să trecem împreună peste toate problemele. După primii trei ani de relație, ne-am logodit, iar după alți trei ne-am căsătorit.”, a declarat Jean Gavril, soțul Biancăi.

jean gavril sotie

Jean Gavril și soția sa, Bianca, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta.

 

Cine este Bianca Gavril, soția lui Jean Gavril

Jean Gavril și soția sa, Bianca, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, de mai bine de nouă ani de zile. În ciuda faptului că relația lor a întâmpinat câteva provocări, de-a lungul timpului, cei doi au reușit să continue relația cu succes și să se și căsătorească, iar nu în ultimul rând, să devină și părinți.

Însă, înainte de a se bucura de marea veste din viața lor, Jean Gavril, împreună cu soția sa, Bianca, au trecut prin multe, cunoscându-se “de o jumătate de viață”, așa cum a mărturisit artistul, mai exact din toamna anului 2008, din vremea în care cei doi erau colegi de clasă la liceu, făcând pasul cel mare în luna septembrie, a anului 2019.

studii bianca gavril

Jean Gavril și soția sa, Bianca, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Jean Gavril. "În cei patru ani de liceu, eu am nutrit o dragoste secretă. Era o dragoste din ultima bancă.”

 

Jean Gavril și soția sa, Bianca, au avut o relație la distanță timp de patru ani

Motivul pentru care cei doi au fost nevoiți să trăiască timp de patru ani, o relație la distanță, a fost legat de faptul că Bianca, și-a dorit să urmeze studiile superioare, în străinătate, departe de iubitul său, Jean Gavril, dorință care s-a și îndeplinit.

Eu în ăia patru ani am avut de trăit pe partea asta de dragoste, ce trăiesc alții în trei ani. Eu trebuia să trăiesc în trei zile. În weekend, cât timp ne vedeam. Trebuia să stau singur în București. Toată lumea a zis că nu o să reușim și vreau să fac din relația asta pe care o am, un model. Nimic nu este ușor, dar unde există dorință, se poate. Există vulnerabilitate la bărbați sau niște concepte din astea prin care am trecut și culmea, te fac mai puternic.”,  a declarat Jean Gavril.

varsta bianca gavril

Jean Gavril și soția sa, Bianca, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Trupa “La Familia” a însemnat perioada copilăriei mele. Aveam vreo 16 ani când am început."

 

Jean Gavril, împreună cu soția sa, Bianca, sunt părinți de fetiță

Jean Gavril  și soția sa, Bianca, au devenit părinți de fetiță, pe data de 26 septembrie 2021. Numele ei este Eva Marina, iar la naștere a avut aproape 3 kilograme. La scurt timp după marele eveniment, proaspătul tătic a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Suntem foarte fericiți! Am așteptat cu mare emoție ca acest moment, pentru care ne-am pregătit destul de mult timp, să devină realitate. Însă oricât de mult am crezut noi că suntem de pregătiți, nimic nu se compară cu bucuria pe care o simțim acum, când o ținem, în sfârșit, în brațe pe Eva Marina. Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă, iar noi să reușim să o creștem liberă, fără niciun fel de frici.”, a mărturisit acesta.

La scurt timp după naștere, și proaspăta mămică, Bianca a transmis la rândul său, câteva trăiri din momentele pline de emoție prin care a trecut în timpul sarcinii și nu numai.

Am așteptat cu mare nerăbdare să-l cunosc și să-l țin în brațe pe acest omuleț, care este rezultatul iubirii dintre mine și Jean. Pentru Eva Marina, atât eu, cât și Jean vom face tot posibilul să fim cele mai bune variante ale noastre. Spre finalul sarcinii, deja îmi părea rău că nu o să mai fiu gravidă, chiar dacă nu a fost mereu o sarcină ușor de dus, cum nicio sarcină nu cred că este. Spun asta pentru că, în primul trimestru, am avut COVID-19, iar în cel de-al doilea trimestru am descoperit că am diabet gestațional. Cu toate acestea, pentru mine a fost o perioadă frumoasă, de care mi se pare că m-am bucurat prea puțin timp. M-am simțit foarte naturală și frumoasă, am simțit că sunt conectată la o putere mult peste noi, niște simpli oameni ”, a transmis aceasta.

jean gavril copil

Jean Gavril și soția sa, Bianca, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Mikey, mama Biancăi Adam. „M-a șantajat emoțional ca să mă convingă!"


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Jean Gavril. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta."

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Trupa “La Familia” a însemnat perioada copilăriei mele. Aveam vreo 16 ani când am început."

Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri