Ti-e pofta de un mic dejun altfel, dar nu stii ce sa mai faci?
Chef Adi Hadean iti da o reteta geniala de un fel de omleta-n clatita. Se face foarte simplu si cu siguranta este delicioasa.
"Nu-i tocmai o omleta da-mi suna bine titlul, e un scrob, adica: pui un pic de unt la topit, arunci acolo o ceapa verde tocata sau niste frunze de patrunjel, spargi doua oua si amesteci într-una, cam un minut.
Torni în cratita cu fund gros (fa rost de una, e buna pentru astfel de activitati) o lingura de smantana dulce si mai amesteci putin. Fireste, ai pus niste sare i un miez de piper odata cu ouale. Amesteci un ou, trei linguri de lapte, o piscatura de sare si una de zahar, trei linguri de faina si 3oo de mililitri de apa minerala, un degetar de ulei.
Frigi clatitele si le pui sub capac pe masura ce-s gata, sa ramana moi, pufoase. Tapetezi clatita cu felii subtiri de brie sau camembert, pui ouale peste branza, rulezi, tai" a scris Chef Hadean pe blogul sau. Chef Adi Hadean iti da o reteta geniala de un fel de omleta-n clatita. Se face foarte simplu si cu siguranta este delicioasa.
"Nu-i tocmai o omleta da-mi suna bine titlul, e un scrob, adica: pui un pic de unt la topit, arunci acolo o ceapa verde tocata sau niste frunze de patrunjel, spargi doua oua si amesteci într-una, cam
un minut. Torni în cratita cu fund gros (fa rost de una, e buna pentru astfel de activitati) o lingura de smantana dulce si mai amesteci putin. Fireste, ai pus niste sare i un miez de piper odata cu ouale.
Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro
Citeste si: Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, amenințat cu moartea de unul dintre cei mai periculoși interlopi din India- radioimpuls.ro
Amesteci un ou, trei linguri de lapte, o piscatura de sare si una de zahar,
trei linguri de faina si 3oo de mililitri de apa minerala, un degetar de ulei. Frigi clatitele si le pui sub capac pe masura ce-s gata, sa ramana moi, pufoase. Tapetezi clatita cu felii subtiri de brie sau camembert, pui ouale peste branza, rulezi, tai" a scris Chef Hadean pe blogul sau.