Un studiu arata ca barbatii tineri, singuri si furiosi sunt cel mai probabil si mincinosi


Putini dintre noi pot afirma ca nu au spus niciodata o minciuna, insa cum ar fi sa existe o metoda prin care sa identificam un mincinos fara un detector de minciuni?

Un nou studiu a descoperit care dintre noi au cele mai mari sanse sa fie mincinosi, iar vestile sunt proaste pentru barbatii tineri si singuri. Studiul, realizat de Universitatea Curtin din Australia pe 3,349 de americani proveniti din „etnii, zone geografice si clase sociale majore“, a avut ca scop descoperirea unei legaturi intre statutul socio-economic al oamenilor si obiceiul lor de a minti, ajungand la cateva concluzii.

Astea sunt cele mai fierbinti combinatii de zodii! Au chimie in pat!

Cercetatorii au descoperit ca barbatii tineri, necasatoriti, nervosi in trafic si cu un nivel scazut de educatie sunt cei mai predispusi la minciuni. Pe langa intrebarile despre minciuni, respondentii au fost intrebati si daca fac semne obscene atunci cand sunt la volan. Autorul studiului, Arch Woodside, a explicat pentru Huffington Post ca a fi un barbat tanar, cu o educatie scazuta nu este de ajuns pentru a determina cat de mincinos este acesta, „insa despre un barbat singur, cu educatie scazuta, care se angajeaza intr-un comportament antisocial, cum ar fi agresivitatea in trafic, poti fi destul de sigur ca este mincinos“.

Cele mai senzuale zodii feminine! Orice barbat la pica la picioare

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bianca de la Puterea Dragostei are o soră foarte frumoasă! Puştoaica este "febleţea" brunetei!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri