Un bărbat şi-a violat fiica din greşeală, chiar în noaptea nunţii ei. S-a aşezat lângă ea în pat, a început să o pipăie, iar ce a urmat când ea i-a zis să se oprească, i-a şocat pe toţi


Un bărbat danez a comis o faptă teribilă. Acesta și-a violat fiica în noaptea nunții sale, crezând că este soția sa.

Incidentul a avut loc în apropiere de Kolding, în sudul Danemarcei, în august 2018.

Se pare că bărbatul în vârsta de 50 de ani și fiica sa erau la petrecerea de nuntă, iar tânara de 20 de ani s-a îmbătat și a adormit în camera mirilor.

si-a violat fiica

Mai târziu, cuplul s-a culcat în același pat. Bărbatul a adormit între soție și fiică, iar în timpul nopții a început să o pipăie pe fiica lui, iar când aceasta l-a rugat să se oprească, el a împins-o și a violat-o, în timp ce ea îl implora să înceteze.

Citeste si: Horoscop JUPITER retrograd 10 aprilie – 11 august 2019. Ce îţi aduce timp de 4 luni planeta norocului retrogradă? NOROC sau PROVOCÂRI?

Citeste si: Povestea unei femei asexuală: "Îmi place să sărut, să îmbrățisez, dar nu simt si nu am simțit niciodată atracție fizică față de cineva..."

Când a conştientizat ce a făcut, tatăl a început să îi ceară scuze fetei și să îi spună că a confundat-o cu nevasta.

Ulterior, bărbatul a declarat că nu îşi aminteşte ce a făcut în acea noapte. Acesta a fost arestat și condamnat la doi ani și șase luni de închisoare.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri