Ultimul mesaj al Teodorei Mărăcineanu, jurnalista de 25 de ani care a murit din cauza unui accident vascular cerebral


Pierderea Teodorei Mărăcineanu este uriaşă, iar oamenii o plâng pe jurnalistă. Tânăra postase pe reţelele de socializare, cu doar câteva zile înainte să moară.

 

Teodora Mărăcineanu postase pe reţelele de socializare înainte să moară o fotografie în care le arăta prietenilor săi virtuali cât de fascinată era de artă. Pierderea acesteia a cauzat foarte multă durere în sufletele oamenilor apropiaţi. 

”În timpul liber admir carpete persane şi artă pe care nu o înţeleg”, scrisese Teodora Mărăcineanu pe social media.

Teodora Mărăcineanu, jurnalista de 25 de ani, a murit fulgerător

Pe 1 noiembrie, Ozana Barabancea anunta pe Facebook că Teodora a leşinat în sala de sport, atunci când făcea încălzirea. Tânăra a fost internată la spitalul Floreasca, însă medicii au declarat-o în moarte cerebrală, iar ulterior a murit.

„Sunt multe lucruri pe care le-am învăţat cu greu, după multe rateuri, sau lucruri pe care nici măcar nu am vrut să le accept în primă fază. Mă aflu la vârsta la care experienţele arpoape că mă „lovesc” precum o avalanşă plină de forţă, din toate părţile, iar totul e pe repede înainte. Fiecare zi îmi aduce ceva nou şi încerc din răsputeri să iau totul ca atare, să fructific ce tot ce îmi iese în cale”, scria Teodora, în paginile revistei Marie Claire.

A.V.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri