Ultimul mesaj al fratelui lui Florin Salam, înainte să moară: „Faceți ceva”


Ce le-a trimis Nelu Stoian celor dragi înainte să moară, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Bărbatul a scris mai multe mesaje.

Lumea muzicii este în doliu, după ce fratele lui Florin Salam s-a stins din viață. Nelu Stoian a murit pe patul de spital, după luni de luptă. Înainte de a-și da ultima suflare, bărbatul le-a trimis mai multe mesaje disperate rudelor sale.

După ce a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu peste două luni, familia lui Nelu Stoian a crezut până în ultima clipă că totul va fi bine.

Însă, problemele de sănătate cu care se confrunta în afară de Covid-19 i-au fost fatale.

Internat la Matei Balș, fratele manelistului suferea de diabet și se infectase și cu noul coronavirus. Din spital, bărbatul a început să le trimită mai multe mesaje disperate celor dragi, în care cerea ajutor.

„Eu de aici nu mai scap, să știți”, „Nu fac nimic pentru mine”, „Faceți ceva să mă scoată de aici” sau „Ajută-mă”, au fost câteva dintre mesajele transmise.

La finalul lunii august, Florin Salam a organizat o conferință de presă în care a vorbit despre starea de sănătate a fratelui său. Artistul a declarat că și-a dorit să îl mute în străinătate, pentru a primi cel mai bun tratament.

„Noi am întrebat cam ce am putea să facem ca să-l facem bine. Să-l ducem în străinătate, cam ce tratament.

Prima dată ne-au spus de bani că ne costă foarte mult.

Florin Salam
Florin Salam, conferinta de presa[Sursa foto: Captură YouTube]

Nu poți să aduci un om pe picioare și să-l iei... ferească Dumnezeu! Vrem să știm despre el. Să știm absolut orice pentru că noi suntem familia lui. Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, spunea Florin Salam în luna august.


Abonează-te pe

Citește și:

Florin Salam, acuzații grave la adresa Institutului „Matei Balș” din Capitală

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

VIDEO. Anunț de ultimă oră făcut de Florin Salam! Se însoară cu Roxana Dobre și va fi tătic pentru a șasea oară?! Gestul care l-a dat de gol

Danny Salam suferă de aceeași boală care a ucis-o pe mama lui: „Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri