Danny Salam suferă de aceeași boală care a ucis-o pe mama lui: „Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva”


Danny Salam urmează să devină tată în scurt timp. Ce se întâmplă în familia sa, toată lumea este îngrijorată din cauza stării lui de sănătate.


In articol:

Fericirea familiei lui Florin Salam este umbrită, după ce au aflat o veste cumplită. În urmă cu câteva luni, s-a aflat că fiul celebrului artist va deveni tată pentru prima dată, la numai 17 ani, dar au primit o adevărată lovitură la scurt timp.

Bucuria lor a fost de scurtă durată, căci Danny suferă de aceeași boală din cauza căreia mama sa a murit.

Copilul lui Danny Salam, vizat de aceeași boală cumplită?

 

Danny a moștenit boala care a răpus-o pe Fănica Salam, care, netratatp, se transformă în ciroză. Încă de la moartea Fănicăi Salam, Florin Salam s-a preocupat ca fiul său să primească cele mai bune tratamente și să nu se agraveze boala.

Citeste si: Betty, declarații tulburătoare despre Florin Salam. Care este adevărata relație dintre fiică și celebrul manelist INTERVIU EXCLUSIV


Danny Salam suferă de aceeași boală care a ucis-o pe mama lui: „Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva”
Danny Salam suferă de aceeași boală care a ucis-o pe mama lui: „Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva”Fiul lui Florin Salam va trebui să-i facă micuțului, imediat după naștere, un test pentru hepatita C, pentru a se asigura că starea de sănătate a acestuia este una bună.

Citeste si: Florin Salam, nașul Duduienilor! Rolul manelistului în reținerea clanului: acum două săptămâni a botezat fiica unui lider al grupării

„De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfățatul familiei, iar sora lui l-a iubit și protejat ca pe ochii din cap.

Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica. Așa cum știți cu toții, Danny va deveni tătic în curând și va trebui să facă bebelușului său test de hepatita C după naștere pentru că, așa cum știm cu toții, este o boală care se moștenește genetic”, au mărturisit apropiați ai familiei lui Florin Salam pentru Impact.ro.


Citește și:

Betty, declarații tulburătoare despre Florin Salam. Care este adevărata relație dintre fiică și celebrul manelist INTERVIU EXCLUSIV

Betty Salam, prima reacție după acuzațiile grave de violență care i s-au adus tatălui ei: „Nu mai...”

Mihaela Rădulescu a fost prinsă în fapt cu amantul!

Monica Roșu de la Exatlon este însărcinată pentru prima dată

Roxana Moise de la Exatlon şi soţul ei au sărbătorit împlinirea a patru ani de căsnicie! "Te iubesc"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Bianca Rus și Cristina Şişcanu Şişcanu nu se mai suportă! "Dată trecută am ingnorat-o pentru ca spunea numai prostii!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri