Florin Salam, acuzații grave la adresa Institutului „Matei Balș” din Capitală


Fratele lui Florin Salam este internat în stare gravă la Institutul „Matei Balș” din Capitală, iar solistul a adus acuzații grave personalului din spital.


In articol:

Florin Salam se teme pentru viața fratelui său, Neluțu, care se află internat la Institutul de boli infecțioase „Matei Balș” din Capitală, asta după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Bărbatul suferă de diabet și o afecțiune pulmonară, fapt ce i-a înrăutățit considerabil starea de sănătate, acum fiind intubat la secția de Terapie Intensivă.

Citeste si: Danny Salam suferă de aceeași boală care a ucis-o pe mama lui: „Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva”

Celebrul solist este revoltat din cauza faptului că medicii nu îi oferă informații despre fratele său, așa că a pornit un adevărat scandal cu personalul spitalului, dorind inclusiv să ceară un transfer pentru fratele său, la un spital din străinătate.

florin-salam-acuzatii-matei-bals
florin-salam-acuzatii-matei-bals

Florin Salam, acuzații grave la adresa personalului de la „Matei Balș”

După ce a reușit să discute cu specialistul Adrian Streinu-Cercel, Florin Salam a aflat că managerul spitalului nici măcar nu era conștient de această situație neplăcută, iar solistul a dezvăluit că în loc să se îmbunătățească, starea de sănătate a fratelui său se agravează din ce în ce mai mult.

„Noi nu avem nimic personal cu cineva de acolo, credeți-mă. Iar faptul că ne anunță când vor ei despre fratele meu, asta nu înseamnă că e ceva în regulă. Când am ajuns la domnul Cercel, nici dânsul nu știa despre ce e vorba. Noi am vorbit cu fratele meu, în urma cu două-trei zile și ne-a spus: «Nu vreau să mă vedeți așa» și apoi a sunat-o pe soția lui și i-a spus: «Luați-mă de aici ca nu îmi este bine aici». Soția lui a cerut pe semnătură să se echipeze și să intre. Nu i-a dat voie.

Citeste si: EXCLUSIV. Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian. Polițiștii au intervenit în forță

florin-salam-acuzatii-matei-bals
florin-salam-acuzatii-matei-bals

L a cazuri de acest gen, mai contează că suntem țigani? Nu e important să se salveze vieți? La început, când l-au internat, noi țineam legătura cu el. Apoi, ne-a spus: «Mă simt din ce în ce mai rău, nu știu ce mi-au pus»” a dezvăluit Florin Salam.

”Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră,” a mai adăugat artistul.

Oficialii de la Institutul „Matei Balș” au oferit declarații incredibile

În ciuda afirmațiilor făcute de Florin Salam, Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului „Matei Balș” din Capitală, a dezvăluit că, de fapt, familia fratelui lui Florin Salam a primit informații despre starea de sănătate a lui Neluțu zilnic, contrazicând astfel toate declarațiile solistului.

florin-salam-acuzatii-matei-bals
florin-salam-acuzatii-matei-bals

”Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului” a declarant purtărtorul de cuvânt.

Citeste si: Betty, declarații tulburătoare despre Florin Salam. Care este adevărata relație dintre fiică și celebrul manelist INTERVIU EXCLUSIV


Abonează-te pe

Citește și:

Greșeli de machiaj care ne îmbătrânesc

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Veste bună pentru cei cu pensii mai mici de 3.000 de lei. Anunț de ultimă oră pentru români

Cum s-a pregătit Tarik Emir Tekin pentru maleficul Selçuk, din serialul "Infidelul"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ajunsesem de la 116 kg la 59.” Daniel Onoriu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a ieșit din comă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri