Ultimul Crăciun la Paris: o poveste emoționantă, disponibilă la BOOKZONE


Ultimul Crăciun la Paris: o poveste emoționantă, disponibilă la BOOKZONE

Ți-ai pregătit lecturile pentru mini-vacanța de Crăciun

Ce moment mai bun pentru a citit decât una dintre cele mai frumoase perioade din an. Dacă va fi și ninsoare, cu siguranță atmosfera te va îmbia să petreci timp de calitate alături de cei dragi și pentru a te relaxa, să citești una dintre cărțile pe care ți le-ai comandat special pentru această perioadă. Cei mai mulți oameni preferă cărțile emoționante în perioada Crăciunului, însă îți recomandăm să citești ceea ce îți place.

În cele ce urmează, îți vom recomanda una dintre cele mai frumoase cărți, o noutate de la BOOKZONE, care cu siguranță își va găsi loc în biblioteca ta.

Cartea se numește Ultimul Craciun la Paris și este scrisă de Hazel Gaynor și Heather Webb. Este o ficțiune istorică, ideală pentru toți cei care adoră poveștile emoționante. Așa cum intuiești și din titlu, acțiunea se petrece în Paris, pe vremea Crăciunului.

Thomas Harding se întoarce în oraș. În brațe are un pachet de scrisori neprețuite, care au fost dovezile unei povești de iubire, unor prietenii și ceea ce a însemnat familia, dar și despre modul cum războiului a distrus speranțele unei generații distruse de război. Le recitește și se întoarce în timp, mai exact în anul 1914, când Evie Elliott și-a luat rămas bun de la el și de la fratele ei, deoarece au fost trimiși pe Frontul de Vest.

În acele vremuri, oamenii erau convinși că războiului se va încheia până de Crăciun, astfel încât cei trei plănuiesc să se revadă și să sărbătorească luna decembrie în romanticul Paris și în ale sale cafenele. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă. Lunile de așteptare se transformă în ani, iar singura legătură dintre Tom și Evie sunt scrisorile, telegramele și biletele pe care și le trimit unul altuia. Scrisorile călătoresc între Londra și frontul din Franța, la vremea respectivă două lumi total diferite din cauza războiului. Cu timpul, prietenia dintre cei doi crește și devine tot mai puternică, astfel încât mesajele lor se văd dincolo de cuvinte.

 

Zeci de ani mai târziu, Thomas se întoarce în Paris. Un oraș schimbat, așa cum se aștepta, dar care îi trezește multe amintiri. Dorește să se elibereze de fantomele trecutului. Aici, va găsi o ultimă scrisoare.

 

Cartea îmbină perfect dragostea, emoțiile, tragedia, frânturile de speranțo și umorul. O vei citi pe nerăsuflate și cu siguranță vei spune că a fost alegerea perfectă pentru acest Crăciun.

 

,„Colaborarea dintre Gaynor și Webb are ca rezultat o poveste minunat așternută pe hârtie.[...] Autoarele surprind cu talent vocile protago­niștilor, fiecare dintre aceștia fiind marcat în mod dramatic de războiul care ar trebui să pună capăt tuturor războaielor.” Booklist

 

Așadar, dacă îți dorești o carte deosebită de Crăciun, nu ezita să o alegi pe această. De asemenea, poți comanda și alte lecturi de la librarie online BOOKZONE, ce te vor impresiona și care îți vor oferi relaxarea necesară în mini vacanța de Crăciun.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cum tratăm bolile de piele provocate de stres

Cum să ne îmbunătățim relația de cuplu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri