Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel, după atacul cerebral: „Nu l-am recunoscut nici pe fiul meu”


Cum se simte Alexandru Arșinel după ce a suferit un atac cerebral.


In articol:

Problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap lui Alexandru Arșinel, care a petrecut noaptea la spital, după ce a făcut un atac vascular. Actorul a trecut prin emoții cumplite din cauza tensiunii.

„Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul” a spus Alexandru Arșinel în cadrul unei interviu TV. Deși medicii i-au sugerat să rămână internat, actorul a decis să meargă acasă.

„Sunt colegi care la vârsta asta își permit să nu lucreze. Am avut un episod din ăsta care e neplăcut, din cauza unui episod de dinainte cu o noapte. A trebuit să chem salvarea pentru că am avut o cădere de tensiune la 8 cu 6. Și medicii mi-au recomandat un medicament și eu am luat două. O noapte întreagă am luat, din jumate în jumate de oră, 250-300 g de apă. A fost o deshidratare și tot odată o anulare a sărurilor necesare presiunii pentru inimă. Și, uita așa, ce presa inima în creier, n-a mai ajuns. (...) Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu. A fost o cădere de tensiune și, odată cu ea, pistoanele din ea nu-și mai făceau treaba. Nu mai pompau suficient oxigen acolo unde trebuie. Am rămas azi-noapte în spital și, uite că, destul de repede m-au pus pe picioare. Da, sunt acasă acum”, a explicat Alexandru Arșinel, în cadrul unui interviu TV.

„Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin”, a mai spus Alexandru Arșinel, în cadrul unui interviu TV.

Alexandru Arșinel, mesaj năucitor despre soția bolnavă

„Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rares, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria”, a declarat Arșinel pentru Click.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri