Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel, după atacul cerebral: „Nu l-am recunoscut nici pe fiul meu”


Cum se simte Alexandru Arșinel după ce a suferit un atac cerebral.


In articol:

Problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap lui Alexandru Arșinel, care a petrecut noaptea la spital, după ce a făcut un atac vascular. Actorul a trecut prin emoții cumplite din cauza tensiunii.

„Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul” a spus Alexandru Arșinel în cadrul unei interviu TV. Deși medicii i-au sugerat să rămână internat, actorul a decis să meargă acasă.

„Sunt colegi care la vârsta asta își permit să nu lucreze. Am avut un episod din ăsta care e neplăcut, din cauza unui episod de dinainte cu o noapte. A trebuit să chem salvarea pentru că am avut o cădere de tensiune la 8 cu 6. Și medicii mi-au recomandat un medicament și eu am luat două. O noapte întreagă am luat, din jumate în jumate de oră, 250-300 g de apă. A fost o deshidratare și tot odată o anulare a sărurilor necesare presiunii pentru inimă. Și, uita așa, ce presa inima în creier, n-a mai ajuns. (...) Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu. A fost o cădere de tensiune și, odată cu ea, pistoanele din ea nu-și mai făceau treaba. Nu mai pompau suficient oxigen acolo unde trebuie. Am rămas azi-noapte în spital și, uite că, destul de repede m-au pus pe picioare. Da, sunt acasă acum”, a explicat Alexandru Arșinel, în cadrul unui interviu TV.

„Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin”, a mai spus Alexandru Arșinel, în cadrul unui interviu TV.

Alexandru Arșinel, mesaj năucitor despre soția bolnavă

„Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rares, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria”, a declarat Arșinel pentru Click.


Citește și:

Cod PORTOCALIU de vijelii și descărcări electrice! Care sunt zonele vizate

Lavinia Pîrva, PRIMA imagine cu bebelușul ei și a lui Ștefan Bănică! Ce au observat fanii în fotografie

Cum îți poți crește performanțele sexuale, cu viagra naturală

Horoscop zilnic duminică, 25 octombrie 2020. Află ce zodie are o propune în căsătorie sau apariția unui bebeluș în familie!

Sfatul zilei de astăzi, duminică 25 octombrie. Gemenii se îndrăgostesc

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cum arată acum cea mai urâtă femeie din lume! Are 1 milion de urmăritori pe Facebook

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri