Lavinia Pîrva, PRIMA imagine cu bebelușul ei și a lui Ștefan Bănică! Ce au observat fanii în fotografie


Lavinia Pîrva a publicat prima fotografie alături de micuțul Alexandru.

La o lună și jumătate duăî ce a devenit mamă pentru prima dată, Lavinia Pîrva le-a făcut o mare surpriză fanilor săi.

Soția lui Ștefan Bănică a dezvăluit prima imagine cu bebelușul său. Așa cum și-au obișnuit fanii de-a lungul timpului, cei doi artiști sunt extrem de discreți în legătură cu viața personală.

Pentru prima dată, de când a devenit mamă pe data de 16 mai, Lavinia a fost fotografiată împreună cu micuțul Alexandru în parc.

Artista a ales o ținută extrem de lejeră pentru această ieșire. Lavinia a purtat o pereche de colanți negri, un tricou cu personajul Pinnochio și o șapcă, împreună cu ochelarii de soare, pentru a se proteja de razele nocive.

De când a devenit mamă, Lavinia a slăbit extrem de mult, după ce i s-a reproșat că s-a împlinit cam mult în timpul sarcinii. Foarte repede, aceasta pare să revină la silueta care a consacrat-o.

Ce au văzut fanii în căruciorul vedetei

În plus, fanii au observat și un alt detaliu inedit în fotografia postată de Lavinia. În căruciorul bebelușului și-a făcut loc și cățelul vedetei, pe care îl iubește ca pe propriul copil.

„Dimineața pe răcoare cu copiii la plimbare”, a scris Andreea Marin pe pagina sa, iar fanii le-au transmis Laviniei și lui Ștefan să aibă parte de multe bucurii împreună cu cel mic.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri