Ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă a recunoscut tot


Gheorghe Dincă i-a mărturisit colegului de celulă cum a ucis-o pe Alexandra Măceșanu.


In articol:

În urmă cu trei ani, tragedia din Caracal a îngrozit o țară întreagă. Un apel la 112 a însemnat ultimul telefon dat de o fată care și-a găsit sfârșitul în mâinile lui Gheorghe Dincă, intitulat „monstrul din Caracal”.

Omorâtă de criminalul cu sânge rece, dar și de incompetența autorităților, Alexandra Măceșanu și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Trist este faptul că nu a fost nici pe departe singură. După ce Gheorghe Dincă a fost prins, mult mai târziu decât trebuia, când fata nu era de găsit, nici vie, dar nici moartă, s-a aflat că Gheorghe Dincă ar fi procedat în același mod și cu o altă tânără, Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă nu s-a jucat doar cu viața copilelor, ci și cu sufletele familiilor îndurerate, dar și cu autoritățile. În decursul celor trei ani de când s-a produs tragedia, monstrul din Caracal și-a schimbat de mai multe ori declarațiile, inducându-i oamenii legii în eroare. Astfel, el declara ba că le-a ucis pe fete, ba că nu a făcut-o. Ancheta a fost îngreunată și de faptul că trupurile neînsuflețite ale celor două fete nu erau de găsit, iar Gheorghe Dincă a fost un maestru în a-și ascunde urmele.

În cele din urmă, instanța a dat verdictul, iar Gheorghe Dincă va petrece următoarele trei decenii în spatele gratiilor.

Detalii tulburătoare despre ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Gheorghe Dincă, reacție șocantă la tribunal, când i-a văzut pe părinții Alexandrei Măceșanu și pe ai Luizei Melencu: „A început să tremure să plângă și...”

Alexandra Măceșanu

Au ieșit la iveală acum noi stenograme, în care Gheorghe Dincă îi recunoaște colegului de celulă cum a acționat cu Alexandra Măceșanu și cum au fost ultimele clipe din viața adolescentei! 

Criminalul i-a povestit colegului de celulă cum  a legat-o de un pat cu scotch, imobilizându-i mâinile și picioarele.

Coleg celulă: „ Dar pe Alexandra asta ai lăsat-o-n cameră?

Gheorghe Dincă Stai, Alexandra e a doua?

Coleg celulă:  A doua, da.

Gheorghe Dincă Da, așa că încurc…Da, da. Așa. Păi da, am lăsat-o-n cameră. Și s-a desfăcut de la pat …(neinteligibil)… […] Băi, s-a desfăcut de la pat și la picioare nu s-a mai desfăcut cred că n-a mai stat să desfacă… […] Păi, e răcoare acolo jos. Oricum nu e frig… da’ e răcoare. Noaptea și acesta e răcoare. Și era îmbrăcată în pantaloni. Și pă urmă am legat-o din nou dă pat, că între picioare n-a fost desfăcută, am legat-o dă pat și atunci am legat-o și dă mâini. […] Poate mai vorbea, poate mai dădea detalii. Da’ ea a simțit, a auzit zgomot și câini mă …(neinteligibil)… Câinii cum intram imediat mă simțeau și pă jos și cu mașina. Și ea cred că atunci a întrerupt convorbirea. Că nu m-am uita la ceas să văd cât e, precis ” este discuția absolut halucinantă dintre cei doi, conform stenogramelor publicate de Fanatik.ro . 

Fata a profitat de câteva clipe și a încercat să scape din mâinile morții, sunând la 112. Nu a mai apucat să dea mai multe detalii anchetatorilor pentru că a auzit un zgomot și a fost nevoită să închidă apelul. Bărbatul se întorsese, iar în momentul în care a văzut-o pe fată dezlegată și-a dat seama că ar putea fi tras la răspundere pentru fapta sa, pierzându-și cumpătul și punându-i capăt vieții fetei.

Cum a omorât-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu

Citește si: Bunica Luizei Melencu, mărturisiri dureroase despre nepoata ei, la trei ani de la dispariție: „Luiza e vie, o așteptăm să vină acasă!”

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

În continuare, acesta descrie modul brutal în care i-a curmat viața fetei, până când s-a asigurat că aceasta nu mai mișcă. După ce și-a vărsat toți nervii și a realizat că tânăra a murit, a încercat să scape de trupul ei neînsuflețit, pentru ca oamenii legii să nu-l găsească niciodată.

Gheorghe Dincă: „Am pus presiune în viață pe lovituri…Am dat (…) și-N CAP, ȘI-N…SIGUR CĂ AM D__ ÎN EA DA… „Maul” i l-am luat când am dat în bărbie …(neinteligibil)… […] ea s-a și lovit, de la căzătura-n bărbie s-a lovit cu capu’ dă.. dă ciment. […] A căzut a blană. […] Știi cum cade…?”

Monstrul nu s-a oprit nici după ce fata și-a dat ultima suflare.

Gheorghe Dincă : Da, am continuat, am dat încontinuu, n-am mai.. nu m-am mai oprit.

Coleg celulă : N___ ’ cu dreapta?

Gheorghe Dincă : Și dreapta și stânga. Da’ dreapta...

Coleg celulă : Ai dat pe…pe piept?

Gheorghe Dincă : Da.

Coleg celulă : Și acolo zici că… Mda.

Gheorghe Dincă : Și pă piept și capu’ lovit dă… ciment.

Inițial, criminalul a vrut să-i arunce trupul neînsuflețit al Alexandrei Măceșanu în râul Olt, însă, ulterior, și-a dat seama că ar putea să facă în așa fel încât să pară că aceasta s-a evaporat de pe suprafața pământului, așa că a ars-o până când a rămas doar cenușa. Mai mult, acesta a povestit că a procedat la fel și atunci când a trebuit să scape de „dovezile” cu Luiza Melencu

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Vă rog să vă rugați pentru noi”. Soția lui Alexandru Cumpănașu, dusă de urgență la spital

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Alexandru Cumpănașu, declarații șocante despre cazul Caracal: „Este falsă știrea”

Gheorghe Dincă, mărturisirea care schimbă totul în cazul Caracal: „Aproape că îi venea să plângă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
Ce mesaje te pot lăsa fără bani în cont. Cum acționează hackerii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri