Gheorghe Dincă, mărturisirea care schimbă totul în cazul Caracal: „Aproape că îi venea să plângă”


Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă după ce a fost dus în Arestul Central. Ce i s-a întâmplat monstrului din Caracal.


In articol:

  La aproape un an de la descoperirea șocantă din curtaea sa din Caracal, Gheorghe Dincă a ajuns în fața judecătorilor.
  În data de 20 mai, Gheorghe Dincă a fost adus la Tribunalul Olt, acolo unde s-a întâlnit și cu părinții Luizei Melencu și ai Alexandrei Măceșanu.

  Potrivit informațiilor pe care le-a dezvăluit Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșeanu, Gheorghe Dincă ar fi fost forțat să își schimbe declarațiile. Pe timpul când se afla în Arestul Central, acesta ar fi fost amenințat cu moartea și chiar ar fi găsit substanțe otrăvitoare în mâncare.

  Citeste si: Bomba uriașă din cazul Caracal. Dezvăluirile stârnesc o revoltă uriașă

  „Inculpatul Dincă a spus că el a fost forțat să dea acele declarații, creându-se o presiune foarte mare pe el, fiind amenințat cu moartea în pușcărie… La un moment dat, când se afla în Arestul Central, a spus că a găsit în mâncare anumite medicamente. “Domne, era să fiu otrăvit!” Sunt lucruri de neimaginat, decât să citești niște romane, SF-uri, să vezi niște filme. Vă spun sincer, l-am crezut exact ce a spus, pentru că îi tremura vocea. Nu mai era acel Dincă plin de el, infatuat, stătător așa pe o situație, ca atare, aproape că îi venea să plângă”, a spus avocatul familiei Măceșanu, Aurel Moldovan.

  Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația pe 9 ianuarie
  Gheorghe Dincă, mărturisirea care schimbă totul în cazul Caracal

  Ultima dată când criminalul din Caracal și-a schimbat declarația a fost pe data de 9 ianuarie. Acesta ar fi stat înainte 3-4 ore pentru a prelucra modul în care trebuia scrisă. Potrivit declarațiilor pe care le-a făcut avocatul, Dincă ar fi avut o strategie de lucru cu procurorii, deoarece tot era amenințat. Acesta a fost traumatizat, văzându-se astfel nevoit să schimbe modul în care fetele au dispărut.

  Citeste si: Cazul Caracal. Alexandru Cumpănaşu, dezvăluiri şocante: "Adevărul iese la iveală!"

  „A spus că a fost traumatizat, iar înainte de ultima declarație, pe data de 9 ianuarie, a fost dus în camera profilerului și i-a fost prelucat modul în care trebuia să scrie declarația. Atunci a scris vreo 3-4 ore încontinuu fără oprire. Deci, el a avut cumva o strategie de lucru cu procurorii pentru că era amenințat.”, a mai adăugat Aurel Moldovan.


  Clipul zilei pe KANALD.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol


  Informatiile zilei

  Nelu Tătaru, avertisment despre al doilea val de coronavirus: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”. Ce recomandări a emis ministrul

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...


  Parteneri

  Pentru tine

  Din Informatiile zilei

  Parteneri