Alexandru Cumpănașu, declarații șocante despre cazul Caracal: „Este falsă știrea”


Ce spune Alexandru Cumpănașu despre demersurile făcute de statul român pentru a le găsi pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.


In articol:

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, este foc și pară! El crede că statul nu a făcut nimic pentru cele două fete răpite acum un an de Gheorghe Dincă, nepoata Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Unchiul Alexandrei Măceșanu spune că este falsă știrea conform căreia fetele sunt căutate.

Citeste si: Gheorghe Dincă, reacție șocantă la tribunal, când i-a văzut pe părinții Alexandrei Măceșanu și pe ai Luizei Melencu: „A început să tremure să plângă și...”

„Este falsă ştirea că sunt căutate, în Spania nu figurau ca dispărute, în Italia iar nu erau deloc. Nu figurau căutate sau dispărute, statul nu a căutat niciodată pe niciuna. Singurul demers făcut de DIICOT a fost să întrebe dacă Dinca are cazier în Italia”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la România TV.

Ce măsuri au fost luare după ce Dincă a declarat că nu a comis crimele

Alexandru Cumpănaşu lovește din nou în statul român și spune că nicio autoritate nu a luat măsuri după ce Dincă a declarat că nu a comis crimele.

Alexandru Cumpănașu, declarații șocante despre cazul Caracal: „Este falsă știrea”
Alexandru Cumpănașu, declarații șocante despre cazul Caracal: „Este falsă știrea”

„Nu poţi să nu te întrebi azi, după ce acest imbecil cum e el, după ce a făcut mărturisiri, după ce a spus în sala de judecată că nu a omorât fetele sau că a fost forţat. Este inacceptabil că nicio autoritate a statului, un presupus criminal vine în sala de judecată, presupus criminal acuzat spune că nu a comis crimele. Este ceva greu, dincolo de orice imaginaţie că nicio instituţie nu s-a sesizat că a acuzat poliţişti şi procurori”, a susținut Cumpănaşu.

„Oricine de pe lumea asta, în orice ţară îl lua şi îl întreba ce ai făcut cu ele. Nu să aşteptăm dacă se aprobă excepţiile, fraţilor avem unul care a zis că le-a omorat si e singura probă, restul nu există”, a adăugat unchiul Alexandrei.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Gheorghe Dincă, reacție șocantă la tribunal, când i-a văzut pe părinții Alexandrei Măceșanu și pe ai Luizei Melencu: „A început să tremure să plângă și...”

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră! Ce se va întâmpla după 15 iunie

Gheorghe Dincă, mărturisirea care schimbă totul în cazul Caracal: „Aproape că îi venea să plângă”

Bomba uriașă din cazul Caracal. Dezvăluirile stârnesc o revoltă uriașă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Concurs

MANGO: Cu ce îl poți mânca?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri