Uleiul incredibil care te scapa rapid si natural de candidoza! Trebuie sa-l ai!

Uleiul incredibil care te scapa rapid si natural de candidoza! Trebuie sa-l ai!
Uleiul incredibil care te scapa rapid si natural de candidoza! Trebuie sa-l ai!

Distrugerea florei de bacili lactici este raspunzatoare pentru majoritatea cazurilor de inflamatii ale vaginului, dar si de transformarea unor agenti infectiosi saprofiti in agenti patogeni.

 

Uleiul de cimbru (se gaseste in magazinele naturiste) este unul dintre cele mai puternice efecte antifungice, antibacteriene  si antiinflamatoare naturale. Se pun 3-5 picaturi de ulei de cimbru intr-o lingura de miere. Procedeul se repeta de 3 ori pe zi. Avand in vedere ca uleiul de cimbru nu este solubil in apa, evitati administrarea lui in ceaiuri sau sucuri. Cura dureaza timp de 7 sau 14 zile si se poate repeta dupa o pauza de doua saptamani.
In functie de gravitatea infectiei, cura se poate prelungi pana la 12-21 de zile, urmate, obligatoriu, de o pauza de 2 saptamani.
Cimbrul se poate folosi si la spalaturile vaginale. Se folosesc 2 linguri de planta fiarta timp de 5 minute, si strecurata in amestec cu infuzie de musetel sau lavanda, de preferat.
Uleiul de cimbru este contraindicat femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de hipotensiune, colon iritabil, ulcer gastric si gastrita hiper-acida.
Supradozajul de ulei de cimbru da reactii foarte puternice precum convulsiile, varsaturile, durerile abdominale puternice, delirul.
Sursa

Uleiul de cimbru (se gaseste in magazinele naturiste) este unul dintre cele mai puternice efecte antifungice, antibacteriene  si antiinflamatoare naturale. Se pun 3-5 picaturi de ulei de cimbru intr-o lingura de miere. Procedeul se repeta de 3 ori pe zi. Avand in vedere ca uleiul de cimbru nu este solubil in apa, evitati administrarea lui in ceaiuri sau sucuri.

Cura dureaza timp de 7 sau 14 zile si se poate repeta dupa o pauza de doua saptamani. In functie de gravitatea infectiei, cura se poate prelungi pana la 12-21 de zile, urmate, obligatoriu, de o pauza de 2 saptamani.

Cimbrul se poate folosi si la spalaturile vaginale. Se folosesc 2 linguri de planta fiarta timp de 5 minute, si strecurata in amestec cu infuzie de musetel sau lavanda, de preferat.


Uleiul de cimbru este contraindicat femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de hipotensiune, colon iritabil, ulcer gastric si gastrita hiper-acida. Supradozajul de ulei de cimbru da reactii foarte puternice precum convulsiile, varsaturile, durerile abdominale puternice, delirul.

Sursa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies