Uleiul incredibil care te scapa rapid si natural de candidoza! Trebuie sa-l ai!

Uleiul incredibil care te scapa rapid si natural de candidoza! Trebuie sa-l ai!
Uleiul incredibil care te scapa rapid si natural de candidoza! Trebuie sa-l ai!

Distrugerea florei de bacili lactici este raspunzatoare pentru majoritatea cazurilor de inflamatii ale vaginului, dar si de transformarea unor agenti infectiosi saprofiti in agenti patogeni.

 

Uleiul de cimbru (se gaseste in magazinele naturiste) este unul dintre cele mai puternice efecte antifungice, antibacteriene  si antiinflamatoare naturale. Se pun 3-5 picaturi de ulei de cimbru intr-o lingura de miere. Procedeul se repeta de 3 ori pe zi. Avand in vedere ca uleiul de cimbru nu este solubil in apa, evitati administrarea lui in ceaiuri sau sucuri. Cura dureaza timp de 7 sau 14 zile si se poate repeta dupa o pauza de doua saptamani.
In functie de gravitatea infectiei, cura se poate prelungi pana la 12-21 de zile, urmate, obligatoriu, de o pauza de 2 saptamani.
Cimbrul se poate folosi si la spalaturile vaginale. Se folosesc 2 linguri de planta fiarta timp de 5 minute, si strecurata in amestec cu infuzie de musetel sau lavanda, de preferat.
Uleiul de cimbru este contraindicat femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de hipotensiune, colon iritabil, ulcer gastric si gastrita hiper-acida.
Supradozajul de ulei de cimbru da reactii foarte puternice precum convulsiile, varsaturile, durerile abdominale puternice, delirul.
Sursa

Uleiul de cimbru (se gaseste in magazinele naturiste) este unul dintre cele mai puternice efecte antifungice, antibacteriene  si antiinflamatoare naturale. Se pun 3-5 picaturi de ulei de cimbru intr-o lingura de miere. Procedeul se repeta de 3 ori pe zi. Avand in vedere ca uleiul de cimbru nu este solubil in apa, evitati administrarea lui in ceaiuri sau sucuri.

Cura dureaza timp de 7 sau 14 zile si se poate repeta dupa o pauza de doua saptamani. In functie de gravitatea infectiei, cura se poate prelungi pana la 12-21 de zile, urmate, obligatoriu, de o pauza de 2 saptamani.

Cimbrul se poate folosi si la spalaturile vaginale. Se folosesc 2 linguri de planta fiarta timp de 5 minute, si strecurata in amestec cu infuzie de musetel sau lavanda, de preferat.


Uleiul de cimbru este contraindicat femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de hipotensiune, colon iritabil, ulcer gastric si gastrita hiper-acida. Supradozajul de ulei de cimbru da reactii foarte puternice precum convulsiile, varsaturile, durerile abdominale puternice, delirul.

Sursa

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

 Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său: „Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Connect-R și Misha, din nou împreună! Imaginile au stârnit valuri de emoție în rândul fanilor

Codruța Sanfira, noi declarații despre starea de sănătate a lui Valentin Sanfira! Cum se simte artistul la un an de la accidentul din Italia: „Sunt foarte mândră de el. Mai face recuperare.”

Florin Salam nu a venit să-și vadă nepotul nou-născut! Motivul îngrijorător pentru care artistul nu și-a vizitat nora și cel de al treilea nepot

Ei sunt clujeni găsiți morți în curtea casei. Asta le-a adus sfârșitul


Cookies