In loc sa cumperi ciocolata din comert, mai bine o pregatesti chiar tu acasa. Uite o reteta pentru acest desert delicios, gata in numai 10 minute.
Timp de preparare: 10 minute
Timp de racire: 30 de minute
Ingrediente
65 grame de unt de cacao raw
O lingura de unt de cocos
50 grame de pudra de cacao raw
Un sfert de lingurita de vanilie pudra (optional)
2-3 linguri de sirop de agave sau artar
O jumatate de cana de migdale, zdrobite
Mod de preparare
1.
2. Atentie: pe tot parcursul procesului de preparare a ciocolatei, ai grija ca apa din vas sa fie la o temperatura destul de scazuta. Nu trebuie sa o aduci in punctul de fierbere, ca sa nu se evapore.
3. intinde hârtie de copt intr-o tava de gatit.
4. Pune in bolul de pe aragaz untul de cacao maruntit sau dat prin razatoare impreuna cu untul de cocos.
5. Dupa ce untul s-a topit, varsa in ploaie pudra de cacao. Adauga vanilia, daca folosesti, si toata cantitatea de indulcitor (stabileste-o in functie de preferintele tale). Pune si jumatate din cantitatea de migdale.
6. Muta mixul de ciocolata in tava pregatita si, cu ajutorul unui cutit, niveleaza la grosimea dorita.
7. Toarna restul de migdale si impinge-le usor in compozitie.
8. Las-o sa se raceasca inainte sa o bagi in frigider. Odata intarita, rupe-o in bucati si savureaz-o!
Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro
Sursa: fitforfashion.ro