Uite ce alimente nu trebuie sa iti lipseasca din congelator! Poti gati oricand ceva rapid cu acestea


Un congelator plin este util doar daca are alimentele care te ajuta sa faci o cina rapida. Iata ce nu trebuie sa iti lipseasca niciodata!

 

Bacon- il poti pastra si la congelator mai mult timp si il poti folosi pentru prepararea salatelor sau pastelor.
Orez, cereale sau fasole, fierte- congeleaza aceste alimente fierte si atunci cand vei avea ne voie de ele, vei economisi timp. Acestea constituie garnitura ideala pentru orice friptura.
Supa congelata- strecoara zeama de la legumele fierte si congeleaz-o. Cand vrei o supa rapida o dezgheti, pui niste taitei, galuste si cateva legume si gata! De asemenea o poti folosi pentru preparatele de orez si cereale.
Painea- congeleaza painea pentru ca se pastreaza mult mai bine in acest fel.
Carnati- daca ai fiert prea multi carnati, congeleaza-i. Ii poti folosi apoi pentru paste sau cu legume.
Creveti- ii poti folosi oricand pentru paste sau orez sau ii poti consuma la gratar.
Sosurile- cele mai usor de pregatit preparate sunt cele pe care trebuie doar sa le incalzesti. pregateste-ti din timp sosurile pentru paste si congeleaza-le. Iti va lua doar acteva minute sa pregatesti masa, intr-o zi agitata.
Legumele- pune in pungi legume asortate (broccoli, fasole verde, morcovi, porumb si telina). Le poti decongela apoi pentru supe, ciorbe sau alte preparate.
Sursa www.thekitchn.com

Bacon- il poti pastra si la congelator mai mult timp si il poti folosi pentru prepararea salatelor sau pastelor.

Orez, cereale sau fasole, fierte- congeleaza aceste alimente fierte si atunci cand vei avea ne voie de ele, vei economisi timp. Acestea constituie garnitura ideala pentru orice friptura.

Supa congelata- strecoara zeama de la legumele fierte si congeleaz-o. Cand vrei o supa rapida o dezgheti, pui niste taitei, galuste si cateva legume si gata! De asemenea o poti folosi pentru preparatele de orez si cereale.

Painea- congeleaza painea pentru ca se pastreaza mult mai bine in acest fel.

Carnati- daca ai fiert prea multi carnati, congeleaza-i. Ii poti folosi apoi pentru paste sau cu legume.

Creveti- ii poti folosi oricand pentru paste sau orez sau ii poti consuma la gratar.

Sosurile- cele mai usor de pregatit preparate sunt cele pe care trebuie doar sa le incalzesti. pregateste-ti din timp sosurile pentru paste si congeleaza-le. Iti va lua doar acteva minute sa pregatesti masa, intr-o zi agitata.

Legumele- pune in pungi legume asortate (broccoli, fasole verde, morcovi, porumb si telina). Le poti decongela apoi pentru supe, ciorbe sau alte preparate.

Sursa www.thekitchn.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

Rețetă cârnați de casă. Ingrediente și mod de preparare

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Bianca Comănici și-a făcut debutul pe micile ecrane! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre prima sa emisiune! „Este foarte diferită senzația”

Cum să faci acasă măști naturale pentru orice tip de păr

Cum se face spuma de zmeură, desertul ideal pentru week-end

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscopul zilnic luni, 7 decembrie 2020! Află ce zodie a început să stagneze profesional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri