Uimitoarele proprietati ale fructelor de goji! Topesc grasimile si previn cancerul!


Uimitoarele proprietati ale fructelor de goji! Topesc grasimile si previn cancerul!

Recunoscut pentru proprietatile sale de a reduce riscul aparitiei cancerului si a depresiei, goji este si un aliat al siluetei. In ciuda faptului ca are multe calorii, acest fruct ne ajuta sa ardem grasimile.

 

"Fructele de goji sunt satioase. O cantitate de 20 g combinata cu iaurt poate constitui un mic dejun sanatos, o gustare sau o cina. De asemenea, goji este bogat în crom, iar acest mineral are capacitatea de a ne stavili pofta de dulciuri", explica dr. Laurentiu Luca, directorul Clinicii PULS.
Principalele proprietati ale acestui fruct
-detoxifica organismul
-creste imunitatea
-stimuleaza digestia
-reduce colesterolul
-contine vitamina C
-energizeaza organismul
-topeste
grasimile
-previne cancerul
-ne scapa de insomnii
-combate stresul
-mentine frumusetea pielii
-este satios
Medicina traditionala chineza considera goji un soi de "medicament" care nu doar ca previne sau trateaza o serie de boli, dar are si proprietatea de a ne proteja ADN-ul. In plus, comparativ cu portocalele, goji are un continut record de vitamina C: de 400 de ori mai multa.
Goji poate fi consumat ca atare, adaugat în salate, iaurturi sau chiar în ciorbe.
Sursa: ZiarulRing.ro

"Fructele de goji sunt satioase. O cantitate de 20 g combinata cu iaurt poate constitui un mic dejun sanatos, o gustare sau o cina. De asemenea, goji este bogat în crom, iar acest mineral are capacitatea de a ne stavili pofta de dulciuri", explica dr. Laurentiu Luca, directorul Clinicii PULS.



Principalele proprietati ale acestui fruct

-detoxifica organismul 
-creste imunitatea 
-stimuleaza digestia 
-reduce colesterolul 
-contine vitamina C 
-energizeaza organismul 
-topeste grasimile 
-previne cancerul 
-ne scapa de insomnii 
-combate stresul 
-mentine frumusetea pielii 
-este satios 

Medicina traditionala chineza considera goji un soi de "medicament" care nu doar ca previne sau trateaza o serie de boli, dar are si proprietatea de a ne proteja ADN-ul.
In plus, comparativ cu portocalele, goji are un continut record de vitamina C: de 400 de ori mai multa. Goji poate fi consumat ca atare, adaugat în salate, iaurturi sau chiar în ciorbe. 

Sursa: ZiarulRing.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: 4 feluri de mâncăruri sănătoase pe care să le faci din soia. Sunt nelipsite în timpul postului

NOUTATE: Cine este ELWIRA PETRE, soția lui Mihai Petre

NOUTATE: Cine este MIHAI PETRE. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă limba

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri