Ucigasul tacut din bucataria ta! Afla in ce fel te afecteaza cuptorul cu microunde


Ucigasul tacut din bucataria ta! Afla in ce fel te afecteaza cuptorul cu microunde

Desi il folosesti zilnic, trebuie sa stii ca iti afecteaza sanatatea.

 

Medicul endocrinolog Virgiliu Stroescu a fost invitat in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre pericolele cuptorului cu microunde.
"Cuptoarele cu microunde produc mutatii celulare periculoase. Efectele nu se vad pe loc. Cuptorul microunde poate fi cancerigen. Este bine sa ne ferim de aceste surse electrice pentru ca nu stim exact cu reactioneaza. In plus, cuptorul cu microunde altereaza calitatea alimentelor.", a spus medicul.
##VIDEO2704##
"Microundele sunt foarte periculoase. Hrana din microunde nu mai este o hrana vie. Este o hrana moarta care nu mai are in ea energie. Undele sunt mai rele ca otrava. Intra in structura materiei noastre, o zgaltaie si apar radicalii liberi, derivati din oxigen. Recipientele de plastic se modifica in cuptorul in microunde, otravindu-ne mancarea.
Nu incalziti biberonul in microunde. Bsifenolul trece in lapte si-l face toxic.", a continuat Virgiliu Stroescu.
"Fructele si legumele sunt scutierii organismului. Il ajuta sa lupte impotriva radicalilor liberi si cancerului.", a concluzionat medicul.

Medicul endocrinolog Virgiliu Stroescu a fost invitat in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre pericolele cuptorului cu microunde.

" Cuptoarele cu microunde produc mutatii celulare periculoase.

Efectele nu se vad pe loc. Cuptorul microunde poate fi cancerigen. Este bine sa ne ferim de aceste surse electrice pentru ca nu stim exact cu reactioneaza. In plus, cuptorul cu microunde altereaza calitatea alimentelor.", a spus medicul.

##VIDEO2704##

" Microundele sunt foarte periculoase. Hrana din microunde nu mai este o hrana vie. Este o hrana moarta care nu mai are in ea energie.
Undele sunt mai rele ca otrava. Intra in structura materiei noastre, o zgaltaie si apar radicalii liberi, derivati din oxigen. Recipientele de plastic se modifica in cuptorul in microunde, otravindu-ne mancarea. Nu incalziti biberonul in microunde. Bsifenolul trece in lapte si-l face toxic.
", a continuat Virgiliu Stroescu.

" Fructele si legumele sunt scutierii organismului. Il ajuta sa lupte impotriva radicalilor liberi si cancerului.", a concluzionat medicul.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Ce poți da de pomană de Adormirea Maicii Domnului, 15 august

Mâncare de post pentru pomană

Cu ce se mănâncă nachos. Ce fel de toppinguri alegi pentru acest preparat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Maria Constantin. „Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri