Turcu s-a amorezat de o blondă superbă! Uite cum arată tânăra căreia îi dă mesaje încontinuu!


Turcu s-a amorezat de o blondă superbă! Uite cum arată tânăra căreia îi dă mesaje încontinuu!


In articol:

Roxana şi Alex Turcu de la Puterea Dragostei au o relaţie cu năbădăi, presărată cu rupturi şi scandaluri, ba chiar şi cu violenţă fizică, deseori. Fanii emisiunii matrimoniale fenomen nici nu mai reuşesc să ţină pasul cu certurile dintre ei, aceştia fiind azi împreună, singuri împotriva tuturor, şi mâine...despărţiţi.

După cum ştiu toţi fanii show-ului care se filmează la Istanbul, ultimul circ monstru generat de protagoniştii noştri a avut loc după ce s-a aflat că frumoasa şatenă flirtează, prin mesaje, cu Cătălin, nimeni altul decât fostul coleg de cameră al lui Turcu, concurent care părea amorezat de...Ligi.

Citeste si: Ella de la “Puterea Dragostei”, pe patul unei clinici! Ce probleme delicate are tânăra?

Turcu s-a amorezat de o blondă superbă! "Pare o femeie care se uită la bărbaţi din altă categorie socială" 

Ei bine, nu vă gândiţi acum că Alex este "uşă de biserică". Acesta este fascinat de o antrenoare de fitness superbă, din Constanţa, căreia îi dă, încontinuu, mesaje, comentarii şi aprecieri la poze.

Citeste si: Mai mulți concurenți de la Puterea dragostei, surprinși în oraș în timpul pandemiei: „Dar vouă chiar nu vă este rușine?”

Nu putem să spunem că Turcu are gusturi proaste... Dimpotrivă! Tânăra, cu aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram, arată impecabil şi are un posterior de invidiat, pe care şi-l pune în valoare în aproape toate imaginile postate pe reţelele de socializare.

"Turcu îi dă o mulţime de mesaje unei blonde superbe din Constanţa, dar ea nici nu-l bagă în seamă. Să fim serioşi, e mult mai frumoasă şi finuţă decât Roxana, nu e de nasul lui. Pare o femeie care se uită la bărbaţi din altă categorie socială. E doar o părere", a spus o sursă din casa Puterea Dragostei.


Citește și:

Bogdan Mocanu aruncă bomba la Puterea dragostei! Roxana l-a trădat pe Turcu? "Vorbește și acum cu fostul iubit la telefon"

Ella de la Puterea dragostei a dezvăluit de ce a plecat din emisiune: „ Am niște probleme și...”

Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemie de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”

Ligi de la Puterea Dragostei, foarte frumoasă când era şatenă! Uite cum arăta!

Bianca Comănici, mesaj neașteptat după despărțirea de Livian: „Mi-am găsit iubirea...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mona de la „Puterea Dragostei” l-a părăsit pe George și a părăsit și casa iubirii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri