Tunsori potrivite pentru forma feţei

De cele mai multe ori, atunci când mergem la salon pentru o schimbare radicală a tunsorii, nu ţinem cont nici de forma noastră a feţei şi nici de sfaturile pe care hair stilistul încearcă să ni le dea.
Iată ce tunsori ţi se potrivesc în funcţie de forma feţei. Ţine cont de aceste sfaturi deoarece s-ar putea să ai parte de nişte surprize cu adevărat plăcute. Chiar dacă ai impresia că o anumită tunsoare nu ţi se potriveşte, vei putea fi cu adevărat surprinsă.
Dacă nouă ni s-a pus pata pe o anumită tunsoare dintr-o revistă, dorim să arătăm exact aşa, fără a ne gândi că nu totul ni se potriveşte. Aşa cum alegem hainele în funcţie de conformaţia corpului nostru, aşa ar trebui să ţinem cont şi de forma feţei înainte de a ne gândi la o schimbare radicală de look.
Tunsori potrivite pentru o faţă rotundă
Dacă ai faţa rotundă ar fi indicat să alegi o tunsoare care să îţi confere cât mai mult volum în partea superioară. Poţi alege atât tunsori extrem de scurte cât şi unele mai lungi ce ar trebui să depăşească neapărat linia bărbiei. Astfel de coafuri vor da feţei un aspect oval. Evită pe deplin tunsorile ce ajung exact la nivelul bărbiei şi care urmează linia rotundă a feţei deoarece te dezavantajează. Încearcă să eviţi şi tunsorile cu breton deoarece acestea îţi vor face faţa să pară şi mai rotundă decât este.
Tunsori potrivite pentru o faţă ovală
Dacă ai faţa ovală poţi sta extrem de liniştită deoarece ţi se potrivesc aproape toate coafurile, fără nici un fel de problemă. Chiar dacă alegi o tunsoare scurtă, medie sau lungă, părul tău va arăta impecabil şi îţi va încadra perfect faţa. Totuşi, ar fi indicat să eviţi tunsorile cu breton lung deoarece acesta îşi va ascunde trăsăturile tale cele mai frumoase. În rest, totul ţi se potriveşte perfect.
Tunsori potrivite pentru o faţă în formă de inimă
Dacă faţa ta are formă de inimă ţi se potrivesc perfect tunsorile până la linia bărbiei sau cele cu părul foarte lung. Cu cât părul tău are mai mult volum, cu atât vei arăta mai bine iar faţa ta va fi încadrată mai bine. De exemplu, Claudia Schiffer are faţa în forma de inimă şi dacă nu ai idei cu privire la tunsorile pe care poţi să le adopţi, analizează câteva apariţii de-ale celebrei vedete.
Încearcă pe cât posibil să eviţi tunsorile cu păr scurt deoarece acestea vor scoate imediat în evidenţă partea superioară a capului.
Tunsori potrivite pentru o faţă în formă de diamant
Unei astfel de feţe i se potriveşte perfect orice tunsoare. Adoptă coafuri ce scot cât mai bine în evidenţă trăsăturile tale frumoase şi inspiră-te de la următoarele vedete ce au acelaşi tip de faţă: Sophia Loren, Katherine Hepburn şi Linda Evandelista.
Ţine întotdeauna cont de aceste aspecte înainte de a face o schimbare radicală de look pentru ca rezultatele să fie perfecte, exact aşa cum îţi doreşti.
viewscnt

Pentru tine

Parteneri