Tu ce varsta metabolica ai? Uite cum poti combate stresul oxidativ!


Tu ce varsta metabolica ai? Uite cum poti combate stresul oxidativ!

De cate ori nu ai intalnit o persoana careia i-ai dat o alta varsta decat cea din buletin?

 

De cele mai multe ori varsta cronologica (biologica) nu coincide cu cea metabolica, cea care reflecta de fapt cum se simte organismul tau, daca este imbatranit din cauza stresului la nivel celular, a bolilor sau a unui stil de viata nesanatos. Specialistii considera ca varsta metabolica este de fapt cea care conteaza si care se reflecta si in exterior, atat din punct de vedere fizic, cat si mental.
La prima vedere ne putem evalua varsta biologica dupa starea pielii, in special cea a fetei. Daca avem riduri, mai ales in jurul ochilor, pete pigmentare (fie inchise, fie deschise), elasticitate scazuta, toate acestea sunt simptome ale imbatranirii timpurii. Varsta metabolica insa este cea care ne indica starea organismului, respectiv a fiecarui organ in parte, fiind „buletinul de analiza” al evolutiei starii de sanatate.
Prin urmare daca vreti sa va pastrati sanatatea si tineretea pe o perioada cat mai lunga ar trebui sa combateti in prima faza stresul oxidativ, sa fiti atenti la alimentatie si stilul de viata si sa va sustineti organismul din interior prin suplimente alimentare care sa aduca un aport crescut de antioxidanti si/sau nutrienti in corp”, explica dr. Dana Stanciulescu.
Chiar daca nu suntem constienti de acest lucru, in organismul nostru se duce zilnic o batalie impotriva imbatranirii.
Combatantii sunt doi adversari redutabili constransi sa coexiste zilnic: antioxidantii, inamicii imbatranirii, pe de o parte, si radicalii liberi care accelereaza imbatranirea, de cealalta parte. Organismul nostru se apara gratie antioxidantilor care previn formarea radicalilor liberi, anulandu-i rapid pe cei deja formati si reparand stricaciunile produse de acestia. Cand se rupe echilibrul intre cantitatea de radicali liberi si cantitatea de antioxidanti, prezenta excesiva a radicalilor liberi genereaza conditiile de „stres oxidativ”, care dauneaza structurilor celulare, pana la moartea acestora.

De cele mai multe ori varsta cronologica (biologica) nu coincide cu cea metabolica, cea care reflecta de fapt cum se simte organismul tau, daca este imbatranit din cauza stresului la nivel celular, a bolilor sau a unui stil de viata nesanatos. Specialistii considera ca varsta metabolica este de fapt cea care conteaza si care se reflecta si in exterior, atat din punct de vedere fizic, cat si mental.

La prima vedere ne putem evalua varsta biologica dupa starea pielii, in special cea a fetei. Daca avem riduri, mai ales in jurul ochilor, pete pigmentare (fie inchise, fie deschise), elasticitate scazuta, toate acestea sunt simptome ale imbatranirii timpurii. Varsta metabolica insa este cea care ne indica starea organismului, respectiv a fiecarui organ in parte, fiind „buletinul de analiza” al evolutiei starii de sanatate. Prin urmare daca vreti sa va pastrati sanatatea si tineretea pe o perioada cat mai lunga ar trebui sa combateti in prima faza stresul oxidativ, sa fiti atenti la alimentatie si stilul de viata si sa va sustineti organismul din interior prin suplimente alimentare care sa aduca un aport crescut de antioxidanti si/sau nutrienti in corp”, explica dr. Dana Stanciulescu.

Chiar daca nu suntem constienti de acest lucru, in organismul nostru se duce zilnic o batalie impotriva imbatranirii. Combatantii sunt doi adversari redutabili constransi sa coexiste zilnic: antioxidantii, inamicii imbatranirii, pe de o parte, si radicalii liberi care accelereaza imbatranirea, de cealalta parte. Organismul nostru se apara gratie antioxidantilor care previn formarea radicalilor liberi, anulandu-i rapid pe cei deja formati si reparand stricaciunile produse de acestia. Cand se rupe echilibrul intre cantitatea de radicali liberi si cantitatea de antioxidanti, prezenta excesiva a radicalilor liberi genereaza conditiile de „stres oxidativ”, care dauneaza structurilor celulare, pana la moartea acestora.

REVIDOX r eprezinta un aliat de incredere in combaterea stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi datorita moleculei unice si exclusive compusa dintr-un concetrat de substante active, STILVID 84%, pe baza de strugure, rodie si seleniu. STILVID-ul este un compus rezultat in urma a 10 ani de cercetare stiintifica, mult mai puternic decat resveratrolul, astfel ca intr-o singura capsula de Revidox se regaseste atat resveratrol cat au 45 kg struguri. Formula este imbogatita cu rodie si seleniu, care contribuie intr-un mod sinergic la incetinerea imbatranirii celulare, impiedicand oxidarea celulara si astfel la o varsta metabolica din ce in ce mai scazuta.

REVIDOX actioneaza din interior prin prelungirea duratei de viata a celulelor, aceasta fiind principala sa actiune de sanatate, de care beneficieaza fiecare organ in parte: inima, plamanii, stomacul, creierul si in final intregul organism.

Poti incepe sa folosesti REVIDOX daca te confrunti cu una dintre situatiile de mai jos:

· Pielea este lipsita de luminozitate si terna, ceea ce ar putea indica un simptom al stresului oxidativ, care iti afecteaza mai intai celulele, sistemul cardiovascular si imunitar, ducand la imbatranirea celulara.

· Odata cu schimbarile de anotimp care cauzeaza un nivel scazut de tonus si slabirea sistemului imunitar.

· Cand ritmul de munca devine covarsitor si ai nevoie sa-ti recapeti vitalitatea.

· Daca ai o dieta dezechilibrata si nu reusesti sa-ti iei toti nutrientii din alimentatie sau pur si simplu vrei sa completezi aportul zilnic de nutrienti necesari bunei functionari a organismului.

· Daca ai nevoie sa-ti sustii tratamentul medicamentos care iti poate crea deficiente in corp.


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este IOANA FILIMON. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Victor Slav și Anda Adam, revedere după aproape 10 ani de la despărțire! Care a fost reacția celor doi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri