Trucuri pentru cuptorul cu microunde care iti vor schimba viata! Trebuie sa le pui imediat in aplicare


Trucuri pentru cuptorul cu microunde care iti vor schimba viata! Trebuie sa le pui imediat in aplicare

Daca nu ai prea mult timp liber la dispozitie, iata cateva sfaturi care iti pot face viata mai usoara.

 

Curata rapid cuptorul. Incalzeste timp de 5 minute apa cu cateva picaturi de otet sau zeama de lamaie intr-un bol rezistent la microunde. Astfel, in interior vor fi aburi si vei putea curata mai usor cuptorul.
Topeste mierea cristalizata. Scoate capacul si incalzeste borcanul alegand puterea medie, pentru aproximativ 2 minute.
Testeaza recipientele pe care le folosesti in cuptor. Iata o metoda simpla prin care sa afli daca poti folosi un vas in cuptorul cu microunde. Toarna apa rece intr-o cana pe care stii deja ca o poti folosi la incalzit. Pune cana in recipientul pe care vrei sa il testezi si incalzeste-l timp de un minut, alegand puterea maxima. Daca recipientul este rece, il poti folosi in cuptorul cu microunde.
Taie ceapa mai usor.
Taie capetele si lasa ceapa in cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde, alegand puterea maxima. Nu iti vor mai lacrima ochii atunci cand toci ceapa.
Sursa: http://diply.com

Curata rapid cuptorul. Incalzeste timp de 5 minute apa cu cateva picaturi de otet sau zeama de lamaie intr-un bol rezistent la microunde. Astfel, in interior vor fi aburi si vei putea curata mai usor cuptorul.Topeste mierea cristalizata. Scoate capacul si incalzeste borcanul alegand puterea medie, pentru aproximativ 2 minute.

Testeaza recipientele pe care le folosesti in cuptor. Iata o metoda simpla prin care sa afli daca poti folosi un vas in cuptorul cu microunde. Toarna apa rece intr-o cana pe care stii deja ca o poti folosi la incalzit. Pune cana in recipientul pe care vrei sa il testezi si incalzeste-l timp de un minut, alegand puterea maxima.
Daca recipientul este rece, il poti folosi in cuptorul cu microunde.

Taie ceapa mai usor. Taie capetele si lasa ceapa in cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde, alegand puterea maxima. Nu iti vor mai lacrima ochii atunci cand toci ceapa.


Sursa: http://diply.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Ce poți da de pomană de Adormirea Maicii Domnului, 15 august

Mâncare de post pentru pomană

Cu ce se mănâncă nachos. Ce fel de toppinguri alegi pentru acest preparat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Maria Constantin. „Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri